Viu els esports d'aventura aquest hivern!

Viu els esports d'aventura aquest hivern!

Els socis joves del Barça disposen d’un 40% de descompte en activitats de raquetes de neu, tubing, ruta guiada amb motos de neu o un passeig amb mushing als centres de GrandValira- Andorra de l’empresa RocRoi.

Gràcies a l’acord que han arribat l’Àrea Social del FC Barcelona i l’empresa RocRoi d’esports d’aventura, els socis del Barça poden gaudir juntament amb els amics o familiars que el puguin acompanyar, d’un 30% de descompte a diferents activitats d'aventura que ofereix aquesta empresa. 

Aquesta promoció encara és més beneficiosa per aquells socis del FC Barcelona amb carnet de Zona Jove, ja que ells poden gaudir d'un 40% de descompte en les mateixes activitats.

RocRoi, líder en activitats d'aventura i oci des de 1996, ofereix una promoció exclusiva per als socis del Club, que es una oportunitat única per gaudir de la natura i connectar-se amb l'emoció que ofereixen aquestes activitats:

Activitats de la promoció

CENTRE DE GRANDVALIRA- ANDORRA

Passeig Mushing (3Km)

Ruta guiada motos de neu doble (1h)

Excursió amb raquetes de neu (2h)

Tubing (40')

(Més informació a www.rocroi.com)

Com fer la reserva amb el descompte?

Sempre s'ha de fer la reserva de l'activitat reservant mitjançant aquest link i introduir el codi FCBJOVE per als socis del col·lectiu Jove, i FCBSOCI per la resta de socis. 

https://www.rocroi.com/ca/ofertes-fcb.html

Per qualsevol dubte consulta, es pot contactar amb RocRoi als correus electrònics activitats@rocroi.com o aventura@rocroi.com, o al telèfon 973 622 035.

En el moment d'anar a fer l'activitat, només cal mostrar el carnet de soci per poder gaudir del descompte, tant el soci com els acompanyants.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut