Pau Vilanova Vila-Abadal

Pau Vilanova Vila-Abadal

Vicepresident institucional

Pau Vilanova Vila-Abadal (Barcelona, 13 de febrer de 1964; soci 36.751) està casat i és pare de quatre fills. És dissenyador i gestor d'obres, format en l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics Llotja i amb un màster a la Universitat de Copenhaguen. Dirigeix l'empresa Pau Vilanova des del 2008, després d'haver exercit durant vint anys a la firma Jordi Vilanova Disseny.

Ha treballat al despatx Nissen & Gehl de Copenhaguen; des del 2018 forma part de la Junta Directiva del FAD (Foment de les Arts i el Disseny).

Vilanova té una àmplia trajectòria de servei al FC Barcelona. Del 2003 al 2005 va formar part de la Comissió Social i des del 2010, de la mà de Sandro Rosell, guanyador aquell any de les eleccions a la presidència, va assumir el càrrec de directiu responsable de la Comissió Social, sent un dels homes del Club que més relació ha tingut amb el món penyístic. Des del 2020 és el Vicepresident institucional. Va entrar a formar part de la Junta Directiva el 2014 i des del 2020 és Vicepresident institucional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut