Sessió participativa sobre l'Espai Barça, el 15 de novembre

Sessió participativa sobre l'Espai Barça, el 15 de novembre

La vicepresidenta Elena Fort informarà els socis i sòcies de l’estat d’avançament de les obres de l’Spotify Camp Nou i les últimes novetats del projecte

El Club organitza una sessió participativa sobre l’Espai Barça el pròxim dimecres 15 de desembre, a les 18.00 hores, a l’Auditori 1899. Tots els socis i sòcies que vulguin conèixer la situació actual de les obres de l’Spotify Camp Nou, així com les últimes novetats de l’Espai Barça, poden inscriure’s a través del formulari que s’ha habilitat per assistir a la trobada. Aquesta comptarà amb la presència de la vicepresidenta del FC Barcelona, Elena Fort, així com altres executius del Club implicats en el dia a dia del projecte.

Els avenços en les obres de l’Spotify Camp Nou, l’estat global del projecte de l’Espai Barça, la valoració que en fa el Club d’aquests primers mesos a Montjuïc i totes les actuacions que hi ha previstes per a aquesta temporada, són alguns dels principals temes que es tractaran en aquesta sessió participativa.

A causa de les obres de l'Espai Barça, les places d'aparcament són limitades. Es recomana als socis i sòcies fer servir el transport públic. En tot cas, els vehicles hauran d'entrar per l’accés 13 i, un cop allà, seguir les indicacions del personal del Club per arribar fins a l’Auditori 1899. Si s'hi va a peu, caldrà entrar per l’accés 15.

 

PLACES EXHAURIDES

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut