Localitats zona cadires de rodes

Localitats zona cadires de rodes

El Camp Nou disposa de dues zones habilitades per a usuaris de cadires de rodes situades a la primera graderia dels gols.

Actualment, a causa de les limitacions d’aforament generades per la necessitat de complir els protocols sanitaris, i com que els socis abonats del Club tenen prioritat en l’adquisició d’entrades, no podem assegurar disponibilitat per a tots els partits.

En cas que vulguin sol·licitar una entrada per a la zona habilitada per a usuaris de cadires de rodes, han de demanar-ho a l’OAE, amb un correu electrònic a oae@fcbarcelona.cat

Un cop finalitzat el termini preferencial per a socis abonats, en cas que hi hagi localitats disponibles, contactarem amb vostès per informar-los sobre el procediment que han de seguir per realitzar la compra.

D’altra banda, els comuniquem que les entrades per a la zona habilitada per a usuaris de cadires de rodes inclouen una entrada gratuïta per a un acompanyant, i que no es permet l’accés amb cadira de rodes a cap altra zona de l’Estadi ni amb cap entrada que no sigui per a aquesta zona concreta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut