Sol·licitud d'assitència al Palau per a abonats i amics de les seccions.

Sol·licitud d'assitència al Palau per a abonats i amics de les seccions.

El Palau Blaugrana tornarà a obrir les seves portes als aficionats, de manera restringida, en aquells partits de les seccions professionals d'hoquei patins, handbol i futsal, amb un període de preferència per obtenir les entrades per a aquells abonats o amics de les seccions corresponents a cada partit.

Els abonats i amics de les seccions poden sol·licitar una localitat de manera gratuita per a cada partit. En el cas que hi hagi més peticions que localitats disponibles, es realitzarà un sorteig per a l’assignació de les entrades.

Aquestes sol·licituds s’efectuaran a través dels formularis exclusius per a aquest col·lectiu, un per a cada partit.

Aquest formulari permet cedir la localitat quan es fa la sol·licitud, però un cop cedida, l’entrada és personal i intransferible. D'acord amb els nous protocols d’aforament derivats de la restricció de públic a causa de la Covid-19, hi haurà controls d’identificació a l’entrada del Palau per garantir la seguretat sanitària i la traçabilitat de tots els assistents. En aquest context no serviran els carnets d’abonats per entrar al recinte i únicament es podrà accedir amb l’entrada del partit corresponent.

A causa de l’aforament restringit, i al fet de no obrir-se tota la graderia, la ubicació de les entrades que s’atorguin als abonats no correspondrà a la mateixa localitat que tenen assignada en els seus abonaments.-

*Es demana observar en tot moment les limitacions de mobilitat a causa de la COVID-19

SOL·LICITUD ASSISTÈNCIA ABONATS I AMICS DE LES SECCIONS

 

HANDBOL

FC Barcelona – Fraikin BM Granollers del 26/05.

Obert des del 4 de maig a les 10 h i fins el dia 13 de maig a les 10 h

HOQUEI PATINS

No hi partits disponibles

FUTBOL SALA

No hi partits disponibles

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut