Rafinha amplia un any el seu contracte i marxa cedit al Celta

Rafinha amplia un any el seu contracte i marxa cedit al Celta

El club gallec es fa càrrec de la fitxa del jugador i d’uns variables de fins a 1,5 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Rafinha han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, fins a la temporada 2020/21.

Així mateix, el FC Barcelona i el Celta han arribat a un acord per la cessió del jugador Rafinha per a la temporada 2019/20. El club gallec es fa càrrec de la fitxa del jugador i d’uns variables de fins a 1,5 milions d’euros.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Rafinha pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

91 partits amb el primer equip

Rafinha va arribar al FC Barcelona als 13 anys. Després d’enlluernar al Juvenil A, Luis Enrique va donar-li l’oportunitat de debutar amb el FC Barcelona B, aleshores a la Segona Divisió, la temporada 2010/11. A més, aquell curs va debutar al primer equip el 9 de novembre del 2011, sota les ordres de Josep Guardiola. Seria una temporada més tard quan s’incorporaria definitivament al filial blaugrana.

Després d’uns anys al Barça B i amb alguna aparició al primer equip, va jugar cedit al Celta de Vigo durant la temporada 2013/14. La seva consolidació al primer equip culer va coincidir amb l’arribada de Luis Enrique –amb qui també havia coincidit a Vigo– a l’estiu del 2014.

Els tres anys amb l’asturià a la banqueta són els de més presència de Rafinha al primer equip, tot i una greu lesió patida a Roma que l’aparta més de 200 dies dels terrenys de joc entre finals del 2015 i principis del 2016. En els següents mesos es va tornar a perdre molts mesos de competició per una lesió que es va fer a Granada l’abril del 2017.

El gener del 2018, ja recuperat de la lesió, va marxar cedit a l’Inter de Milà durant tota la segona volta, per després tornar al curs 2018/19 a les ordres d’Ernesto Valverde. Durant aquesta última temporada, el brasiler va disputar nou partits i va marcar un gol fins que es va lesionar de nou de gravetat en un matx de Lliga contra l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano.

11 títols com a blaugrana

En el seu palmarès figuren un total d’11 títols: una Lliga de Campions, tres Lligues, tres Copes del Rei, una Supercopa d’Europa, dues Supercopa d’Espanya i un Mundial de Clubs. A més, ha marcat 12 gols en 91 partits amb el primer equip blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut