Barça Escola Camp Hoquei

Barça Escola Camp Hoquei

Gaudeix d’un estiu en què podràs viure en primera persona el que sent un jugador d’hoquei patins del FC Barcelona. Conviu amb altres esportistes amants de l’hoquei i forma’t amb els jugadors del primer equip professional del FC Barcelona amb la metodologia i l’estil de joc que ens caracteritza i sota la direcció tècnica de Sergi Panadero i Guillem Pérez.

Per què inscriure't-hi?

Gaudeix durant una setmana del II Barça Escola Camp Hoquei. Viu l’experiència d’una intensa setmana d’experiències d’hoquei total. L’objectiu és que milloris i aprenguis la tècnica i la tàctica, que et formis amb entrenadors del FC Barcelona i que gaudeixis de les visites al campus dels jugadors del primer equip professional. T’entrenaràs cada dia amb la metodologia del Barça, en cada sessió i en cada competició. Volem que passis una setmana fantàstica d’hoquei amb sessions d’entrenaments i competicions diàries, i podràs sentir-te com un jugador del primer equip del Club preparant-te a les mateixes instal·lacions que ells, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i al mític Palau Blaugrana.   

Barça Escola Camp Hoquei

Pots participar al campus en dues opcions:

 • Opció diürna o en règim de mitja pensió. Amb entrenaments en sessions de matí i tarda que es complementaran amb diverses activitats formatives i lúdiques orientades a conèixer d’una manera més extensa el FC Barcelona. L’horari de l’inici del campus serà les 9 h i la finalització serà al les 19 h.
 • Opció en règim de pensió completa. A més a més, podràs gaudir de compartir molts moments amb els teus companys del campus, més enllà de l’activitat esportiva, a l’Hotel City Park de Sant Just Desvern. A l’hotel dormiran, esmorzaran i soparan tots els esportistes, sota el control dels entrenadors del campus.

El Barça Escola Camp Hoquei se celebra a la Ciutat Esportiva Joan Gamper durant la setmana del 22 al 27 de juny del 2020. Està adreçat a nens i nenes de 9 a 14 anys (nascuts entre el 2006 i el 2010), i està pensat tant per a jugadors/es de la base del Barça com també per a jugadors/es que ja han pres part anteriorment en els Barça Escola Camp Hoquei i per a esportistes d’altres escoles i clubs esportius. 

Metodologia

Els participants al Barça Escola Camp Hoquei podran aprendre i millorar els conceptes tècnics i tàctics de l’hoquei d’acord amb la metodologia utilitzada habitualment pels diferents equips d’hoquei patins del FC Barcelona.

A més, aquesta experiència per als joves esportistes també permetrà:

 • Participar en activitats formatives, lúdiques i recreatives relacionades amb l’hoquei i el FC Barcelona.
 • Fomentar la convivència entre nens i nenes en edat de formació, amb diferents procedències, cultures i inquietuds, que comparteixen la passió per l’hoquei i pel Barça.
 • Mantenir durant tot el campus uns hàbits dietètics i higiènics adequats.
 • Transmetre els valors que representa el FC Barcelona.
 • Comprovar en primera persona la metodologia i les eines de treball com si es fos un jugador professional.
 • Gaudir de la participació en els entrenaments de jugadors/es i entrenadors del primer equip.

Entrenadors

Els entrenadors que conduiran la Barça Escola Camp Hoquei són tècnics del Club i jugadors del primer equip que treballen diàriament a les instal·lacions del FC Barcelona d’hoquei. Aquests tècnics compten amb una gran experiència en la transmissió de l’estil de joc Barça.

Sessions d'entrenament

En cadascuna de les jornades d'entrenament del Barça Escola Camp Hoquei es duran a terme dues sessions pràctiques als pavellons de la Ciutat Esportiva Joan Gamper completades amb sessions al Palau Blaugrana. A més a més, també hi haurà altres xerrades tècniques i motivacionals que ajudaran a completar l’experiència esportiva dels joves participants. Els porters gaudiran d’entrenaments específics durant la setmana amb l’entrenador de porters del Club.  

Contacte

El canal de comunicació principal per a dubtes no resolts en el nostre FAQS o altres inquietuds serà el correu electrònic: barcacamps.hockey@fcbarcelona.cat. Durant el campus tindrem un telèfon habilitat per a emergències que us farem arribar.

 

 • La Masia

  Els esportistes que formin part del Barça Escola Camp Hoquei compartiran les mateixes instal·lacions en què habitualment s’entrenen els jugadors del primer equip d’hoquei del Barça i on es desenvolupa diàriament l’activitat global del Club.  A la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els participants del campus tindran l’oportunitat de dinar i visitar la casa de les futures estrelles del barcelonisme i on han viscut jugadors/es professionals com Ignacio Alabart i Nil Roca.  

  Hotel City Park a Sant Just Desvern

  Aquest és l’hotel on s’allotjaran els jugadors i les jugadores que prenen part al Barça Escola Camp Hoquei en règim de pensió completa:

  https://www.hotelcityparksantjust.com

 • Els jugadors/es del Barça Escola Camp Hoquei podran gaudir de diferents activitats, com visitar el Camp Nou Tour, entrenar-se al Palau Blaugrana, i gaudir de la piscina de l’Escorxador.

  Visita el Camp Nou Tour

  Descobreix l'emoció que es viu al Camp Nou durant un tour exclusiu per als participants del Barça Escola Camp Hoquei pels racons més emblemàtics de l'Estadi: graderia, terreny de joc, vestidor de l'equip visitant, túnel de vestidors, sala de premsa, zona mixta, banquetes... Com a participant tindràs la possibilitat de veure tots aquests espais. Sent la màgia del Camp Nou des de la gespa de l'Estadi i, ara, podràs asseure't a la banqueta del primer equip!

  Visita el FC Barcelona Museu

  Rememora la història del Club al museu del FC Barcelona: jugadors/es, trobades, trofeus i objectes que han fet vibrar milions d'afeccionats al voltant del món, zona audiovisual i instal·lacions multimèdia, espai Messi, sala de trofeus i Copes d'Europa.

  Barça Store Camp Nou

  Visita la botiga oficial del FC Barcelona situada al Camp Nou i gaudeix d'uns descomptes exclusius per a tots els participants del Barça Escola Camp Hoquei.

  Entrenament i competició al Palau Blaugrana

  El Palau Blaugrana és la instal·lació esportiva que acull els entrenaments i els partits oficials del primer equip d’hoquei patins. El tindrem reservat per al nostre Barça Escola Camp Hoquei i així podrem gaudir d'una jornada de competició en l'emblemàtic espai del Palau Blaugrana, on tants èxits han donat les seccions al FC Barcelona. Aquest pavelló es caracteritza per la gran cúpula, construïda de formigó armat i que, en el seu moment, va convertir el pavelló en un dels més moderns i vistosos de l’estat espanyol. 

 • Els participants utilitzaran les equipacions oficials del Barça Academy.

  Per a sol·licitar la talla correcta del teu equipament, pots consultar-ho AQUÍ

 • En aquest apartat trobaràs les diferents activitats que durem terme durant tot el Campus.

  * El FC Barcelona es reserva el dret a modificar, anul·lar o suspendre qualsevol activitat del Barça Escola Camp Hoquei.

 • En aquest apartat t'expliquem informació general del Barça Escola Camp Hoquei. A més, podràs trobar un apartat de preguntes freqüents per resoldre dubtes o inquietuds.

  El Barça Escola Camp Hoquei és el campus oficial del FC Barcelona i podran inscriure-s’hi tant nens com nenes. Els idiomes oficials serà principalment el català, el castellà, i l’anglès, si fos necessari.

  El canal de comunicació principal per a dubtes no resolts en el nostre FAQS sobre l'allotjament, menjar, horaris, com arribar als llocs, etc., serà l'adreça de correu electrònic barcacamps.hockey@fcbarcelona.cat

  Entrenament de portes obertes i clausura

  Els pares i/o acompanyants podreu accedir a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i gaudir veient els vostres fills/es entrenant-se a les fantàstiques instal·lacions del FC Barcelona. Els dies d’entrenaments de portes obertes són els següents:

  • Dissabte, 27 de juny de 15 h a 18:30 h.

  FAQS 

  Viatge

  • Quan i on s’han de presentar els participants?
   L’arribada i la sortida dels participants es durà a terme a les instal·lacions esportives del FC Barcelona Joan Gamper. L’horari d’entrada al pavelló serà a les 9 h i l’horari de sortida de les instal·lacions serà a les 19 h.
   Els jugadors/es que estaran en règim de pensió completa estan convocats el diumenge 21 de juny a les 19 h a la recepció de l’Hotel City Park, on els esperaran el director del campus i els entrenadors. Allà es farà una reunió per explicar el funcionament del campus, les normes de l’hotel, els horaris i també es distribuiran les habitacions.
   Els jugadors/es que viatgin des d’una altra zona del país o facin desplaçaments internacionals han de posar-se en contacte amb els coordinadors i el director del campus a través del correu electrònic barcacamps.hockey@fcbarcelona.cat
  • Quants diners hauríem de donar als nostres fills?
   No calen diners per a les activitats. Recomanem donar-los els diners justos per comprar algunes begudes, souvenirs o altres coses.
  • Necessito tenir una assegurança per al meu fill?
   Processem una assegurança bàsica per a cadascun dels participants. Aquesta assegurança no inclou pèrdues o robaments d’objectes.

  Entrenaments

  • On es fan els entrenaments?
   Els entrenaments seran al pavelló d’hoquei de la Ciutat Esportiva Joan Gamper del Futbol Club Barcelona i una jornada es farà al Palau Blaugrana.
  • Com es fan els grups el primer dia?
   Els jugadors/es estaran dividits per edat, però en els primers dos dies pot ser que es facin canvis d'equips en funció del nivell i/o les necessitats dels entrenadors per al bon funcionament del campus.
  • Quina és la ràtio entrenador/jugador?
   La ràtio és 1 entrenador i monitor per cada 10 nen/a.
  • Cal tenir un bon nivell per apuntar-me al campus?
   No és un campus d’iniciació, en un campus de tecnificació, però no cal tenir un gran nivell per apuntar-se al campus. Aquest campus ofereix un canvi intercultural, viure una experiència Barça i créixer com a jugador/a i persona.
  • Hi haurà entrenaments específics per a porters?
   Sí, es faran entrenaments específics durant les diferents sessions conduïdes per un entrenador de porters.
  • El meu fill/a juga de davanter. Podrà jugar durant l’estada en aquesta posició?
   Els entrenadors del FC Barcelona buscaran el millor rendiment individual i col·lectiu del jugador i garanteixen que jugarà en diverses posicions.
  • Si un jugador/a es lesiona, quin tractament se li aplica?
   A la Ciutat Esportiva disposarem d’un fisioterapeuta, un equip d’infermers , metge i ambulància. En el cas que el nen/a es posi malalt a la residència, se’l traslladarà a l’hospital més proper.
  • S’entrenarà igualment al coincidir amb la revetlla de Sant Joan?
   Sí. El 24 de juny el Campus funcionarà igual que la resta de dies i la seva activitat no es veurà alterada en cap cas.
  • Poden els pares veure els entrenaments?
   Els pares o acompanyants estan convidats a assistir a l'entrenament de portes obertes el dia de la clausura, el dissabte 27 de juny. Els pares no podran interferir en els entrenaments i estarà prohibit fer vídeos (sí que estan permeses les fotografies). Cal fer la inscripció prèvia amb el nom complet dels assistents, ID i nom del fill/a a la direcció de correu electrònic hockey@fcbarcelona.cat amb l’assumpte: Inscripció Open Training + Nom del participant.
  • Quina roba he de portar?
   Els participants hauran de portar roba per fer els entrenaments, la roba que es lliuri de la Barça Escola Camp Hoquei serà utilitzada en determinades activitats que seran indicades pels entrenadors.

  Desenvolupament del campus

  • Quines són les llengües oficials del Barça Escola Camp Hoquei? 
   Català, castellà, i anglès, si fos necessari.
  • Quines altres activitats es duen a terme al campus?
   Cada tarda es faran activitats com anar al Camp Nou, visitar la Barça Store del Camp Nou, visitar el Palau Blaugrana, la Masia i la piscina.
  • Es permeten els telèfons mòbils al campus?
   Els telèfons es deixaran en una zona de seguretat i estaran prohibits a la Ciutat Esportiva. Es podran utilitzar en les excursions que s’autoritzi.
  • Com podem contactar amb l’‘staff’?
   Pots contactar-hi per correu electrònic tot el temps. Com a informació general proporcionarem els números de telèfon dels coordinadors i el director del campus.
  • Hi ha algun element que estigui prohibit al campus?
   Alcohol, drogues i tabac estan totalment prohibits al campus.
  • Com actuem davant un comportament inadequat d'un participant?
   Els jugadors/es han de respectar els companys, l’staff i les normatives  diàries del campus. En cas que hi hagi un comportament greu, ens veurem obligats a l’expulsió immediata. Els pares o tutors en seran informats immediatament per recollir al nen/a el més aviat possible.
  • Legalment, quins controls tenen/a els entrenadors il’‘staff’? 
   Tots els entrenadors i l’staff tenen la documentació d'antecedents penals i de delictes sexuals en regla. A més, el FC Barcelona es compromet a garantir la seguretat i el benestar de cadascun dels participants.
  • On puc trucar per telèfon en cas d'emergència?
   En cas d'emergència, podeu contactar directament per telèfon amb els coordinadors o director del campus en qualsevol moment.

  Mètode de pagament i polítiques de cancel·lació

  • Com puc pagar el campus?
   Pagament únic íntegrament.
  • Fins a quina data estan disponibles les inscripcions?
   Fins al 17 de juny o fins que s'acabi el nombre de places.
  • Quin és el mètode de pagament?
   El pagament es realitzarà quan es formalitzi la inscripció i es farà mitjançant VISA, VISA ELECTRON o Master Card.
  • Hi ha algun tipus de descompte?
   Si  sou socis/es, si sou empleats/es del FC Barcelona, s’aplicarà un 10% de descompte. Si teniu un germà/na inscrit en els nostres campus d’estiu de l’any passat també s’aplicarà un 10% de descompte i es podrà aplicar fins al 17 de juny o fins que s’acabi el nombre de places. Si feu la inscripció abans del 30 de març del 2020 s’aplicarà un 10% de descompte.
   * El jugador/a inscrit al campus haurà de ser soci per beneficiar-se del descompte.
   ** Els descomptes no són acumulables entre si.
  • Puc cancel·lar la meva inscripció?
   Només es podrà cancel·lar la inscripció en cas de força major. Haureu d'enviar un correu electrònic explicant el vostre cas a:hockey@fcbarcelona.cat i l’estudiarem.
  • Cancel·lació del campus
   El FC Barcelona es reserva el dret de cancel·lació del campus, si no s’arriba al mínim de places requerides per poder organitzar dos grups d’entrenament.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut