Barça Escola Campus Hoquei

Barça Escola Campus Hoquei

Gaudeix d'un estiu en què podràs viure en primera persona el què sent un jugador d'hoquei sobre patins del FCBarcelona. Conviu amb altres esportistes amants de l'hoquei i forma't amb els cos tècnic i jugadors del FCBarcelona amb la metodologia i estil de joc que ens caracteritza.

Per què inscriure't-hi?

Gaudeix durant una setmana del III Barça Academy Hoquei Camp sobre patins. Viu l’experiència d’una intensa setmana d’experiències de hoquei total. L’objectiu és que milloris i aprenguis tècnica i tàcticament, que et formis amb entrenadors del FC Barcelona i gaudeixis de les visites dels jugadors del primer equip professional.  Entrenaràs  cada dia la metodologia del Barça, en cada sessió i en cada competició. Volem que passis una setmana fantàstica de hoquei amb sessions d’entrenaments i competicions diàries.

Barça Escola Camp Hoquei

Opció en règim d’allotjament. A més a més, podràs gaudir de compartit molts moments amb els teus companys del campus més enllà de l’activitat esportiva, on dormiran, esmorzaran i soparan tots els esportistes sota el control dels entrenadors del campus.

Metodologia

Els participants al Barça Academy Hoquei Camp patins podran aprendre i millorar els conceptes tècnics i tàctics de l’hoquei d’acord amb la metodologia utilitzada habitualment per els diferents equips de hoquei patins del FC Barcelona.

A més, aquesta experiència per als joves esportistes també permetrà:

  • Participar en activitats formatives, lúdiques i recreatives relacionades amb l’hoquei i el FC Barcelona.
  • Fomentar la convivència entre nens/es en edat de formació, amb diferents procedències, cultures i inquietuds, que comparteixen la passió per l’hoquei i pel Barça.
  • Mantenir durant tot el campus uns hàbits dietètics i higiènics adequats.
  • Transmetre els valors que representa el FC Barcelona.
  • Comprovar en primera persona la metodologia i les eines de treball com si es fos un jugador professional .
  • Gaudir de la participació en els entrenaments de jugadores del primer equip.

Entrenadors

Els entrenadors que conduiran el Barça Academy Hoquei Camp són tècnics del club i que treballen diàriament en les instal·lacions del FC Barcelona d’hoquei. Aquests tècnics compten amb una gran experiència en la transmissió de l’estil de joc Barça.

Sessions d'entrenament

En cadascuna de les jornades d'entrenament del Barça Academy Hoquei Camp es realitzaran dues sessions pràctiques a la pista de l'Escola Pia de Barcelona combinada amb un sessió en el Palau Blaugrana. A més a més, també tindrà lloc altres xerrades tècniques i motivacionals que ajudaran a completar l’experiència esportiva dels joves participants. Els porters gaudiran d’entrenaments específics durant la setmana amb l’entrenador de portes del club.  

Contacte

El canal de comunicació principal per dubtes no resolts en el nostre FAQS o altres inquietuds, podeu consultar-nos al correu electrònic: barcacamps.hockey@fcbarcelona.cat. Durant el campus tindrem un telèfon habilitat per emergències que us farem arribar quan s’acosti la data d’inici.

 

  • Pista Escola Pia Sarrià

    Els jugadors/es que formin part del Barça Academy Hoquei Camp realitzaran els entrenaments i competicions a la pista de l'escola Pia Sarrià, la qual ens ofereix tot el que ens cal per realitzar unes sessions de qualitat.

    Allotjament Residència SIL

    La residència SIL ens ofereix un entorn natural ideal perquè els jugadors/es del Barça Academy Hoquei Camp puguin divertir-se i alhora que descansar com cal, quan pertoqui.

  • Els jugadors del Barça Academy Campus Hoquei podran gaudir de diferents activitats, com visitar el Camp Nou Experience, entrenar en el Palau Blaugrana, i gaudir de la piscina i l’entorn de la casa de colònies.

    Visita el Spotify Camp Nou Experience

    Descobreix l'emoció que es viu al Camp Nou durant un tour exclusiu per als participants del Barça Academy Hoquei Camp pels racons més emblemàtics de l'Estadi: graderia, terreny de joc, vestidor de l'equip visitant, túnel de vestidors, sala de premsa, zona mixta, banquetes... Com a participant tindràs la possibilitat de veure tots aquests espais. Sent la màgia del Camp Nou des de la gespa de l'Estadi i, ara, podràs asseure't a la banqueta del primer equip!

    Visita el Museu del FC Barcelona

    Rememora la història del Club al museu del FC Barcelona: jugadors, trobades, trofeus i objectes que han fet vibrar milions d'afeccionats al voltant del món. Zona audiovisual i instal·lacions multimèdia, Sala de trofeus, Copes d'Europa.

    Barça Store Camp Nou

    Visita la botiga oficial del FC Barcelona situada al Camp Nou i gaudeix d'uns descomptes exclusius per a tots els participants del Barça Academy Hoquei Camp.

    Entrenament i competició en el Palau Blaugrana

    El Palau Blaugrana és la instal·lació esportiva que acull els entrenaments i els partits oficials del primer equip d’hoquei patins. Ho tindrem reservat per al nostre Barça Academy Hoquei Camp i així podrem gaudir d'una jornada de competició en l'emblemàtic espai del Palau Blaugrana, on tants èxits han donat les seccions al FC Barcelona. Aquest pavelló es caracteritza per la gran cúpula, construïda de formigó armat i que, en el seu moment, va convertir el pavelló en un dels més moderns i vistosos de l’estat espanyol. 

    * El FC Barcelona es reserva el dret a modificar, anul·lar o suspendre qualsevol activitat del Barça Academy Hoquei Camp. 

  • Els participants utilitzaran les equipacions oficials del Barça Academy.

    Per a sol·licitar la talla correcta del teu equipament, pots consultar-ho AQUÍ

  • En aquest apartat trobaràs les diferents activitats que durem terme durant tot el Campus.

    * El FC Barcelona es reserva el dret a modificar, anul·lar o suspendre qualsevol activitat del Barça Escola Camp Hoquei.

  • En aquest apartat t'expliquem informació general del Barça Academy Hoquei Camp. A més, podràs trobar un apartat de preguntes freqüents per resoldre dubtes o inquietuds.

    Barça Academy Hoquei Camp és el campus oficial del FC Barcelona i podran inscriure-s’hi tant nens com nenes. Els idiomes oficials serà principalment el català, castellà i l’anglès.

    El canal de comunicació principal per a dubtes no resolts en el nostre FAQS sobre l'allotjament, menjar, horaris, com arribar als llocs, etc. serà l'adreça de correu electrònic barcacamps.hockey@fcbarcelona.cat

    Entrenament de portes obertes i clausura

    Els pares, mares i/o acompanyants podran accedir un dels dies a les instal·lacions per poder veure els entrenaments dels jugadors/es del Campus.

    FAQS 

    Viatge

    • Quan i on s’han de presentar els participants?
      L’arribada i la sortida dels participants es detallarà quan s’aproximi la data.
    • Quants diners hauríem de donar als nostres fills? No és necessaris diners per a les activitats.
      No es necessari diners per les activitats. Recomanem donar-los els diners justos per comprar algunes begudes,souvenirs o altres.
    • Necessito tenir una assegurança per al meu fill?
      Processem una assegurança bàsica per a cadascun dels participants. Aquesta assegurança no inclou pèrdues o robaments d’objectes.

    Entrenaments

    • On es realitzen els entrenaments?
      A la pista del Club Patí Sant Celoni i una jornada es realitzarà al Palau Blaugrana.
    • Com es realitzen els grups el primer dia?
      Els jugadors estaran dividits per edat, però en els primers dos dies pot ser que es facin canvis d'equips en funció del nivell i/o les necessitats dels entrenadors per al bon funcionament del campus.
    • Quina és la ràtio entrenador/jugador?
      La ràtio és 1 entrenador i monitor per cada 10 nens/es.
    • És necessari tenir un bon nivell per apuntar-me al campus?
      No és necessari tenir un gran nivell per apuntar-te al campus, però si un mínim de coneixement d’aquest esport. Aquest campus ofereix un canvi intercultural, viure una experiència Barça i créixer com a jugador i persona.
    • Hi hauran entrenaments específics per porters?
      Sí, es realitzaran entrenament de específics durant les diferents sessions conduïdes per un entrenador de porters.
    • El meu fill juga de davanter. Podrà jugar durant l’stage en aquesta posició? Els entrenadors del FC Barcelona buscaran la millora del rendiment individual i col·lectiu del jugador i garanteixen que jugarà a diverses posicions per tal d’assolir una major formació.
    • Si un jugador es lesiona, quin tractament se li aplica?
      Disposarem d’un fisioterapeuta i també disposarem dels Serveis Mèdics que ens ofereix el Club. En el cas que un nen es posi malalt es contactarà amb la família per decidir conjuntament com procedir.
    • Poden els pares veure els entrenaments?
      Els pares i/o acompanyants estan convidats a assistir a la cloenda. El públic no podrà interferir en els entrenaments i estarà prohibit realitzar vídeos (sí estan permeses les fotografies als seus fills/es).
    • Quina roba he de portar?
      Els participants hauran de portar la roba de la BARÇA Academy que se’ls entregarà per realitzar els entrenaments. També, es demanarà a les famílies que els jugadors/es també portin l’equipament per anar a la piscina o fer activitats lúdiques.

    Desenvolupament del campus

    • Quina és la llengua oficial del Barça Academy Hoquei Camp? 
      Català, castellà, i anglès si fos necessari.
    • Quines altres activitats es realitzen al campus?
      Cada tarda es realitzaran activitats com anar al Camp Nou, visitar la Barça Store del Camp Nou, visitar el Palau Blaugrana i la piscina.
    • Es permeten els telèfons mòbils al campus?
      Els telèfons es deixaran a una zona de seguretat i estaran prohibits durant el Campus. Només es podran utilitzar en casos excepcionals quan els entrenadors ho s’autoritzin.
    • Com podem contactar amb l’staff?
      Pots contactar mitjançant correu electrònic tot el temps. Durant la setmana de campus, us facilitarem el telèfon de contacte del coordinador del campus.
    • Hi ha algun element que estigui prohibit al campus?
      Alcohol, drogues i tabac estan totalment prohibits al campus.
    • Com manegem un comportament inapropiat d'un participant?
      Els jugadors han de respectar els companys, l’staffi les normatives  diàries del campus. En cas que existeixi un comportament greu, ens veurem obligats a l'expulsió immediata. Els pares o tutors seran notificats i informats immediatament i hauran de venir a recollir el seu fill/a.
    • A nivell legal, quins controls tenen els entrenadors ilstaff? 
      Tots els entrenadors i l’staff tenen la documentació d'antecedents penals i de delictes sexuals en regla. A més, el FC Barcelona es compromet a garantir la seguretat i el benestar de cadascun dels participants.
    • On puc trucar per telèfon en cas d'emergència?
      En cas d'emergència, pot contactar directament per telèfon amb el coordinador del campus en qualsevol moment.

    Mètode de pagament i polítiques de cancel·lació

    • Com puc pagar el campus?
      Pagament únic íntegrament.
    • Fins a quina data estan disponibles les inscripcions?
      Fins al 17 de juny o fins que s'acabi el nombre de places.
    • Quin és el mètode de pagament?
      El pagament es realitzarà quan es formalitzi la inscripció i es farà mitjançant VISA, VISA ELECTRON o Master Card.
    • Hi ha algun tipus de descompte?
      Si tens un germà inscrit en els nostres campus d’estiu o ets soci, si ets empleat del FC Barcelona o si realitzes la inscripció abans del 30 d’abril del 2022 s’aplicaran 30 euros de descompte.

    Serà aplicable fins al 17 de juny o fins que s’acabi el número de places.  

    * El jugador inscrit al Campus haurà de ser soci per beneficiar-se del descompte.

    ** Els descomptes no son acumulables entre si.

    • Puc cancel·lar la meva inscripció?
      Només es podrà cancel·lar la inscripció en cas de força major. Haurà d'enviar un correu electrònic explicant el seu cas a:hockey@fcbarcelona.cat i s’estudiarà cada cas.

    Cancel·lació del campus

    El FC Barcelona es reserva el dret de cancel·lació del campus si no s’arriba al mínim de places requerides per a poder organitzar dos grups d’entrenament.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut