Tot segueix igual

El CVB Barça va sumar l’onzena victòria de la temporada per mantenir-se en tercera posició. El masculí, es manté empatat a punts amb el CV Manacor

El voleibol blaugrana es manté, una setmana més, sense grans canvis. L’equip femení segueix a la part alta de la classificació, mentre que el conjunt masculí segueix ficat en la lluita per la permanència.

No fallen

Aquesta jornada el CVB Barça rebia al Cajasol Juvasa Voley en un matx en el qual les blaugranes no podien fallar. El conjunt sota les ordres d’Hugo Gottuzo es va imposar per tres sets a un, després que les visitants s’avancessin en el primer set (22-25). Tot i l’ensurt, les blaugranes van acabar tancant el matx per la via ràpida, gràcies als tres sets que van guanyar de manera consecutiva (26-24, 25-16 i 25-23).

Segueixen lluitant

Pel que fa al conjunt dirigit per David Lorente, no va poder superar el tercer classificat de la competició, l’ Ushuaïa Ibiza Voley. El Barça va anar de menys a més en el partit i tot i que van arribar amb opcions al final del tercer set (22-25), els visitants van acabar tancant l’enfrontament per la via ràpida (19-25, 15-25 i 22-25).

Tot i la derrota els blaugranes segueixen onzens empatats a punts amb el CV Manacor, conjunt que marca la permanència.