El Barça guanya i segueix en la lluita per la permanència

El conjunt dirigit per David Lorente suma la tercera victòria de la temporada i es manté onzè, empatat amb el CV Manacor. Les noies van sumar tres punts més per seguir a la part alta de la classificació

Victòria vital del Barça de voleibol que va guanyar a la pista de l’Intansa San Sadurniño. Tres punts que permeten als blaugranes seguir en la lluita per la permanència i que deixa al San Sadurniño a sis.

Tot i que la jornada no va ser perfecte, després de la sorprenent victòria del CV Manacor a la pista de l’Unicaja, el conjunt dirigit per David Lorente va sumar la tercera victòria de la temporada després de remuntar el set en contra que el locals  van emportar-se. En el segon i el tercer, els blaugranes van imposar-se per un ajustat 25-27. En en el quart, els catalans van acabar tancant el partit en un set agònic que es va acabar decantat per 28-30.

0-3 per sumar tres punts més

Per la seva part, el CVB Barça va sumar una nova victòria, i ja en van 10 aquesta temporada, a la pista del Dimurol Libby,s La Laguna. Les blaugranes es van imposar per la via ràpida: 21-25, 14-25 i 23-25.
L’equip sota les ordres d’Hugo Gottuzo segueix tercer amb 29 punts, a un del Palmas i a set de les líders, el Logroño.