El Barça visita San Sadurniño amb l’objectiu de guanyar per sortir del descens

El Barça visita San Sadurniño amb l’objectiu de guanyar per sortir del descens

Una victòria dels de David Lorente permetria als blaugranes fer un pas endavant per evitar el descens directe

Jornada número dos de la segona volta i primera final per al Barça de voleibol. El conjunt masculí visitarà aquesta tarda la pista de l’Intasa San Sadurniño, cuer de la Superlliga, en un matx vital per a les aspiracions del Barça per mantenir la categoria.

Tres punts per fer un pas endavant

Una victòria dels barcelonistes situaria el conjunt català amb 11 punts i deixaria els de la Corunya amb 5. Això implicaria obrir una diferència prou important respecte del descens directe i permetria a l’equip sota les ordres de David Lorente agafar aire. A més, la jornada podria acabar sent rodona si el CV Manacor fos incapaç de puntuar a la pista de l’Unicaja Almeria, segon classificat a la Lliga amb només una derrota en 13 jornades.

El CVB Barça busca guanyar per continuar a la part alta

Pel que fa a l’equip femení, les blaugranes s’enfronten aquest vespre al Dimurol Libby's La Laguna, sisè classificat a la Lliga. El conjunt dirigit per Hugo Gottuzo busca tres punts més per seguir en el tren davanter de la classificació, després de deixar escapar un punt en el derbi de la setmana passada. Ara mateix les catalanes són terceres a un punt del Las Palmas, que en suma 27.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut