El CVB Barça cedeix un punt en el derbi i el masculí lluita però no pot amb el Palma

Victòria agredolça de les blaugranes davant el Sant Cugat per 3-2. El conjunt de David Lorente no va poder amb el quart classificat de la Superlliga

Nova victòria del Barça d’Hugo Gottuzo, que va sumar una treballada victòria a casa davant el DSV Sant Cugat per 3 sets a 2. Les blaugranes van haver de remuntar un partit que es va complicar després que les visitants s’emportessin els dos primers parcials (23-25/19-25). En el tercer set, el Barça va reaccionar i va acabar emportant-se dos punts molt valuosos gràcies al 25-19 del tercer i quart set i al 15-11 del desempat. Amb aquesta nova victòria, la novena de la temporada, les blaugranes se situen en tercera posició amb 26 punts.

Esforç sense recompensa dels de David Lorente

Pel que fa a l’equip masculí de voleibol, el conjunt dels del Parc Esportiu Llobregat no va poder puntuar davant el Palma, quart classificat a la Lliga. L’Urbia va haver d’esforçar-se per acabar emportant-se el partit per 0 sets a 3 (17-25/19-25/17-25).

Els blaugranes es queden ara en onzena posició amb 8 punts, els mateixos que el CV Manacor, desè classificat.