Gran victòria davant del Tèxtil

El Barça guanya per un contundent 3-0

El Barça ha guanyat el Vòlei Tèxtil en el primer partit de la temporada a casa per un contundent 3-0, tot i que el xoc ha requerit solidesa blaugrana.

Bona arrencada de set i partit per als culers, amb un parcial de 5-0 i temps per als visitants per poder aturar la ratxa. Tot i que el fulgor inicial ha durat poc, ja que un atac del Tèxtil ha tallat la ratxa del Barça. Els blaugranes, malgrat això, han mantingut l'avantatge de 9 punts fins a la meitat del set.

S'ha produït un doble canvi en tots dos equips poc abans al final del set per fixar el marcador i que els visitants puguessin treure algun punt més, a la recerca d'igualar el xoc.

Tot i això, el Barça ha anat sempre per davant en aquest tram del set inicial, i un error en la sacada ha donat els blaugranes l'oportunitat de tancar la màniga. Un atac contundent de Grossi per als locals ha servit per segellar el set amb 25-19.

El segon set ha començat igualat i, com semblava, s'ha decidit per l'encert sobretot a la sacada. Les bones accions consecutives al servei de Marcarini, Mauro i un contraatac de Valiño després d'una bona defensa han decantat el parcial. Tot i que el final de set ha estat ajustat, els locals han comès menys errors i se l'han adjudicat.

L'últim set ha seguit la mateixa tònica que el segon, amb un marcador igualat al principi i un Barça sòlid que s'ha imposat de mica en mica. Aquesta victòria per 3-0 a casa permet començar amb bon peu a nivell local, gràcies a tots els aficionats que han omplert les graderies.