El Barça campió de la Superlliga Catalana 2022

El Barça campió de la Superlliga Catalana 2022

Els blaugranes guanyen la final, mentre que el Barça CVB queda segon classificat en categoria femenina

Diumenge passat, 25 de setembre, al pavelló de Sant Pere i Sant Pau es va jugar la fase final de la Superlliga Catalana 2022 on va tenir com a protagonistes els equips que participen aquesta temporada a la Superlliga masculina 1 i 2.

Semifinal CV Balafia – Barça (0-3)

La primera semifinal es va jugar a les 10.00 h. El Barça Voleibol va guanyar per 0-3 amb parcials de 13-25, 21-25, 20-25, cosa que va donar a l'equip blaugrana el pas a la final que es jugaria el mateix dia a la tarda.

La segona semifinal la van protagonitzar el CV Roquetes i el CV Tarragona SPSP. El partit es va jugar a les mateixes instal·lacions i va sortir com a guanyador l'equip tarragoní, amb un marcador d'1-2, que va ser el rival de l'equip blaugrana en la final catalana.

Final Barça – CV Tarragona SPSP

A les 19.00 h de la tarda es jugaria la gran final entre el Barça Voleibol i el CV Tarragona SPSP.

El partit va començar amb domini blaugrana, que es va imposar en les primeres fases del joc i que va fer que el Barça s'emportés el primer set per un clar 25-20. Al segon set, els Tarragonins van donar el millor del seu joc i, tot i fer vibrar la seva gent, que va omplir el pavelló municipal de SPSP, no van poder amb la solidesa i concentració de l'equip blaugrana, que va tancar el set a favor amb un 25-23. El tercer set, l'equip blaugrana va saber imposar-se des del principi i va dominar-lo fins a portar-lo al 25-17, i, d'aquesta manera, va tancar el partit amb un contundent 3-0 que li va donar el títol.

El CVB queda segon classificat en la Superlliga Catalana femenina

Diumenge passat, 25 de setembre, al pavelló de Valldoreix es va jugar la fase final de la Superlliga Catalana 2022 Femenina, en què es va jugar un triangular entre el DSV Sant Cugat, el CVB Barça i el CV Esplugues

DSV Sant Cugat 3 - 0 Barça CVB

L'equip de la Lliga Iberdrola va imposar la seva categoria i experiència davant un  CVB Barça que el va posar en dificultats durant els dos primers sets, però que acabaria cedint en l'últim. Les blaugranes ho van aprofitar per fer rotacions. (25-22/25-21/25-14)

CVB Barça  3-0 CV Esplugues

En un partit on també va ser possible fer rotacions en l’equip titular, les blaugranes es van imposar i van aconseguir el segon lloc de la Lliga catalana de la Superliga, sent el millor equip classificat entre els de la Superlliga 2. (25-21/ 25-13/26-24)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut