Victòria de tràmit per seguir a dalt de la classificació

L’equip de Fredinson Mosquera supera amb facilitat el CV Mediterràneo

Partit de la Jornada 16 davant un CV Mediterraneo que es presentava al partit amb baixes i on l’equip blaugrana tenia la possibilitat de sumar 3 punts abans de l’important partit de dijous contra Tarragona SPiSP.

Inici ajustat on els locals van saber imposar-se amb un sòlid bloqueig-defensa i amb encert en l’atac des de la meitat cap endavant. Del 19-12 acaben definint el set amb un 25-15 final.

El segon set començava igual que l’anterior, donant minuts a jugadors blaugranes poc habituals i finalitzant el set amb el resultat 25-16.

El tercer set, tots dos equips han continuat igualats fins al final del joc on des de el 17-17, el servei de Ferran Morató permetia adjudicar-se el tercer set amb un 25-19 final.