Gran victòria del Barça CVB en un igualat partit

Gran victòria del Barça CVB en un igualat partit

L’equip de Lucía Bregar agafa aire amb la segona victòria consecutiva

Comença el partit amb l'equip visitant agafant una renda de 3 o 4 punts en el marcador, rendibilitzant un bon posicionament i una sèrie d'imprecisions de l'atac local que facilitava la defensa. Fent una mitjana del set i després del segon temps tècnic sol·licitat per Lucia Bregar, les blaugranes aconseguien igualar el marcador a 18, però en el tram decisiu Haro van tornar a mostrar-se més efectives i aconseguien emportar-se el primer set per 19-25.

En el segon set l'equip local continuava fort en defensa i obtenia millorar l'efectivitat del seu atac, ràpidament es va posar per davant i administrava l'avantatge gairebé fins al final de set, les visitants amb diversos canvis i els dos temps tècnics esgotats igualaven el marcador a 23. El Barça gràcies a la solidesa d'Helena Orejas i Julieta Cervini i tancaven el set 25-23.

La dinàmica es va prolongar al llarg del tercer set, amb les locals pressionant amb el servei i amb Mireia Orozco aportant punts des de la posició d'oposada. L'equip de La Rioja es mantenia sòlid en el bloqueig de les puntes locals i l'intercanvi era permanent. Sobre el final del set i amb l'entrada de Marta Cano al servei, l'equip local es va mostrar més encertat i s'emportava el tercer set per 25-23.

El quart set va ser un estira-i-arronsa constant. Barça seguia fort amb l'atac de primer temps i Orozco des de dos, mentre que Haro es recolzava en les seves jugadores experimentades. Se succeïen llargs punts que aixecaven a una graderia completa que gaudia d'un gran partit. Novament, el set es va definir en els últims compassos on les jugadores visitants van estar més encertades i van igualar el partit amb un 23-25.

El cinquè set no va defraudar, amb un voleibol d'alta intensitat i màxima emoció com no podia ser d'una altra manera, el partit es va definir al final. Amb l'empat a 16, el Barça sumava amb un servei directe de Bea Novoa per a sumar el 17 i seguidament un contraatac per dos de que li donava la victòria al Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut