El CVB Barça es retroba amb la victòria

El voleibol femení guanya a la pista del cinquè classificat

L'equip es presentava amb la sensible baixa de l'entrenadora Lucia Bregar, però conjurat per donar-ho tot i sumar punts a la classificació.

El partit començava amb un guió perfecte per als interessos blaugranes, que es mostraven sòlides i ordenades en defensa, i determinades per aprofitar totes les situacions d'atac.  L'equip es repartia protagonisme, i amb una gran producció conjunta s'aconseguia avançar al marcador per 0-2 (17-25 / 21-25)

Al tercer set l'equip de Lugo va saltar a la pista decidit a arriscar molt des del servei, i va posar en seriosos problemes la recepció del CVB Barça, dificultant la construcció i obligant a jugar atacs menys ràpids.  Aquesta dinàmica es traslladaria fins al quart set, més atapeït al lluminós, però sempre amb les locals manant, fins a portar el partit al cinquè i definitiu set. (25-16 / 25-20).

Al tie breack donava la sensació que la remuntada de les locals es consumaria, per la inèrcia i sobretot quan aconseguien avançar-se fins amb tres punts de diferència (7-4).  Però les noies blaugrana no van deixar de creure i recolzades en un treball notable del bloqueig – defensa, van tancar tots els camins a les potents atacants gallegues, per novament aprofitar cada situació de contraatac, capgirar-lo i emportar-se un gran partit (10-15).

Després d'aquesta victòria de mèrit s'inicia un període marcat per la gran quantitat de partits a Barcelona que s'han de disputar fins al final de la lliga regular (fins a 7 en condició de local), etapa que començarà el proper diumenge 6 a les 16h quan l'Haro Rioja Voley visiti el Poliesportiu de La Marina.