Inici de la segona volta amb victòria

Inici de la segona volta amb victòria

Victoria important davant un lluitador CEVOL Torredembarra

Primer partit de la segona volta on l'equip entrenat per Fredinson Mosquera s’enfrontaven a un equip que arribava amb 6 victòries consecutives.

El primer set, els blaugranes trencaven el partit amb un inici espectacular, parcial de 13 a 6 al marcador que provocava un temps mort demanat per l’entrenador visitant. Però les coses no van canviar gaire i els jugadors de Fredinson Mosquera van seguir el set seriós i van sentenciar amb un clar 25-18.

El segon set, els jugadors del CEVOL Torredembarra van voler demostrar el perquè portaven 6 victòries consecutives i van lluitar el set fins al 21-22 on dos punts d’Anderson Grossi i dos punts d’Isaac Valiño consecutius van tancar l’ajustat set amb un 25-22.

El tercer set, va seguir la mateixa línia del segon, un Torredembarra molt lluitador competia cada punt amb els blaugranes fins a posar-se 16-18 al marcador. Aleshores, un gran Gerard Osorio amb 5 punts i Isaac Valiño novament amb dos punts, van tancar el marcador amb un definitiu 25-20 pels blaugranes.

Bon inici de la segona volta, mantenint així la distancia amb el tercer classificat i seguint molt aprop al líder UBE l’Illa Grau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut