Jugaran la Copa Príncipe

Jugaran la Copa Príncipe

El Barça Voleibol guanya al CV San Roque i jugarà la Copa Príncipe a Sant Cristòbal de la Laguna

El passat 26 de desembre es va jugar el partit corresponent al diumenge 19 de desembre ajornat per casos COVID de l'equip canari, tots dos equips es jugaven l'últim bitllet que donava accés a la Copa Príncep que es jugarà els dies 7 al 9 de gener a Sant Cristóbal de la Laguna.

Inici ajustat on hi va haver intercanvi de punts entre els dos equips, on un bloqueig d'Anderson Grossi i un atac d'Isaac Valiño donaven el primer set pels blaugranes per un ajustat 25-23.

Al segon joc, els jugadors de Fredinson Mosquera van sortir decidits a encarrilar el partit i amb un inici de 7-2. L'equip canari retallava la diferència del marcador, però Anderson da Silva sentenciava amb 4 punts gairebé consecutius el 25-16.

Tercer set començava amb un 4-0 pels blaugranes i després d'errors en ambdós costats en el bloqueig, tres accions seguides de Lazaro Amorós, trencaven la igualtat al marcador (11-8). El set seguia la mateixa línia que el primer on intercanvi de punts s'arribava al 21-20. Per dos punts de Anderson Grossi i dos punts d'Isaac Valiño firmaven el 25-22 que el set es decantés cap als blaugranes i, per tant, el partit 3-0.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut