Cara i creu al voleibol.

Important victòria del Barça CVB a Sevilla.

Els blaugranes aconsegueixen la seva tercera victòria en la quarta jornada de la Lliga Iberdrola, imposant-se per 2-3 i sumant importants punts en una pista complicada

Primer triomf fora de casa per al Barça CVB que un cop més va demostrar ser un equip amb paciència per disputar els moments claus del partit. Un gran joc de tot el conjunt, amb moments de gran solidesa i destacades actuacions de Julieta Cervini i Anna Grima (5 bloquejos cadascuna), Helena Orejas i Mireia Orozco (14 punts cadascuna), un notable partit de Bea Novoa (23 punts ) i l'habitual seguretat de Maria Palet i magistral distribució de Valentina Galiano.

Va començar el partit amb màxima igualtat, els dos equips disposats a emportar-se la victòria, amb un bon joc en defensa i escollint bones opcions en atac. El Barça CVB va disposar de dues pilotes de set que no va poder fer efectives, el Cajasol amb un alt nivell en defensa les va salvar per posteriorment tancar el parcial després d'un llarguíssim i gran ral·li (27-25)

L'equip no va acusar el cop sinó tot el contrari, i va sortir molt fort al segon joc. Molt ben posicionat, amb determinació en el servei que feia mal a la recepció local provocant desconcert. Els canvis del Cajasol Volei no van fer efecte i el Barça es feia amb el set per 16-25.

El tercer set va començar amb igualtat al marcador, Cajasol Vòlei va anar poc a poc recuperant sensacions i el partit era un estira-i-arronsa permanent. Poc a poc, els blaugranes van anar imposant el seu atac i una major presència en bloqueig. Es va arribar amb certa igualtat al tram decisiu (19-21), però una ratxa implacable del Barça al tancament, amb una estel·lar Bea Novoa, va desnivellar i posar el 20-25

En el quart set l'equip local va trobar la seva millor versió en atac, que sumat a la seva constant intensitat defensiva li va permetre liderar el marcador des de l'inici i aconseguir l'empat a 2 amb un 25-20.

Després de gairebé dues hores, al tiebreak el Barça va tornar a treure tot el seu coratge i encert d'entrada per aconseguir ràpidament una diferència de 3-8 al marcador. Valentina Galiano tirantb d'experiència per moure a tot l'equip en atac. Però les locals van reaccionar fins a col·locar el 12-12. En aquest moment clau del partit, l'equip va tornar a brillar, defensant tot recolzant-se novament en una gran Bea Novoa per assolir el definitiu 12-15 a l'electrònic.

Derrota en un partit igualat a Salou

L'equip de Fredinson Mosquera va mostrar dues cares totalment diferents.

El primer set un domini clar dels blaugranes on van arribar a guanyar per 16-22 i va acabar amb victòria pels culés 22-25 amb una gran Gerard Osorio amb 9 punts.

Al segon set l'equip de Fredinson Mosquera es mostrava encara més sòlid i s'emportava el segon set per un contundent 18-25.

El Tarragona, com era d'esperar, es va agafar al tercer set per competir contra el Barça i així va ser, un set molt igualat que finalment es va decantar la balança per l'equip local (25-22)

Al 4rt set, era una lluita entre un equip que volia forçar el tiebraek i un altre que volia sentenciar el partit el més aviat possible. Un intercanvi de punts constant feia que s'arribés amb un 23-24 al marcador i pilota per l'equip de Fredinson Mosquera, Anderson Grossi treia i fallava el saque que produïa el 24-24 al marcador que finalment acabaria amb el set cap al Tarragona.

Al tiebreak, els blaugranes guanyaven 1-8, però el Tarragona amb un esforç inhumà i es va emportar el set i per tant el partit.