Victória de prestigi

El CVB Barça guanya a l’actual sots campió de lliga per 3 a 1.

Davant la seva afició, el Barça CVB va aconseguia una victòria de mèrit davant el Feel Volley Alcobendas.

Tots dos equips arribaven a la tercera jornada en igualtat de punts i sets, partit que es prèvia molt igualat. L’equip de Lucia Bregar sorprenia amb un inici molt sòlit i aconseguint grans diferències, fent molt de mal a la línia recepció de les madrilenyes i definint amb contundència en el contraatac. El primer set quedava a casa d'aquesta manera per 25-12 en poc més de 20 minuts.

Va ser a partir del segon set quan el partit es va anivellar, amb un incessant intercanvi de punts, llargues accions amb lluïdes defenses i emoció màxima fins a l'últim sospir. Alcobendas empatava el marcador després d'aixecar pilota de 0-2 amb un agònic 25-27, però el Barça no baixava els braços i amb un magnífic treball col·lectiu liderat per Helena Orejas, que va estar implacable des del servei (8 punts directes) i molt encertada en atac (11 punts), es feia amb els dos jocs següents amb un doble 26-24.

L'equip blaugrana es quedava d'aquesta manera amb tres punts per escalar posicions a la classificació i encarar amb màxim optimisme la preparació de la visita a la difícil pista del Cajasol Dos Hermanas dissabte que ve a les 18h.