Comencen amb victòria

El Barça Voleibol comença amb una victòria contundent per 3 a 0 davant el Torredembarra.

Els jugadors de Fredinson Mosquera, començaven la nova temporada aquest cop a Superlliga Masculina 2 amb moltes ganes de superar la derrota de la final de la Lliga Catalana i s’enfrontaven al CEVOL Torredembarra.

Al primer set, els torrencs han arribat a situar-se ben a prop del triomf amb un 21-19, però el Barça ha reaccionat a temps per endur-se el primer set per 23-25.

El segon i tercer set han estat més còmodes per el Barça, que agafava avantatges còmodes per endur-se la victòria final. 20-25 al segon set i 16-25 al tercer i definitiu set. Destacar l’aportació ofensiva de Gerard Osorio i Dhyonathan Da Silva amb 18 i16 punts respectivament.

El proper cap de setmana l’equip descansarà, i el següent partit també serà a domicili contra el Instercap Tarragona SPSP.

EL BARÇA CVB ES DEIXA ELS SEUS TRES PRIMERS PUNTS A LA LLIGA

En la segona jornada de la Lliga Iberdrola el Barça CVB va visitar la pista del CV Sant Cugat, en un partit en què el conjunt local va donar clares mostres de ser un equip consolidat i desenvolupant un joc superior en totes les facetes.

Si bé l'inici va ser igualat, a partir del 7-7 l'equip del Vallès va anar enlairant-se al marcador amb una molt destacada actuació de Matamoros i sobretot de l'exblaugrana Newsome, les quals serien les jugadores més determinants durant tot el partit. El Barça no tenia regularitat ni precisió, i això va fer que jugués molt incòmode i cedís per 25-16.

Semblava que l'equip s'enganxava al segon set, amb un començament molt bo per part de les blaugranes que els permetia distanciar-se fins a 5 punts amunt (7-12). Però a poc a poc el set es va anar decantant cap a l’equip local, que amb uns parcials molt voluminosos capgirava el resultat i tancava amb un 25-18.

El Barça va acusar molt l’inici del tercer set amb un parcial en contra de 7-0 que resultaria impossible de retallar tot i els intents per part de Lucía Bregar de revertir la situació fent molts canvis. El set es va tancar 25-14 i d'aquesta manera el partit per 3-0.

Per a la propera jornada rebem el Feel Volley Alcobendas diumenge 17 d’octubre a les 16.00 h.