El Barça CVB torna a la Lliga Iberdrola amb triomf

L'equip de Lucía Bregar guanya 3-0 davant Sayre CC La Ballena.

Gran tarda de voleibol al Poliesportiu de la Marina. L'afició blaugrana va completar l'aforament permès i va gaudir d'un somiat retorn a la Lliga Iberdrola, amb un triomf per 3-0 davant el CV Sayre CC La Ballena.

L'equip de Lucía Bregar va començar molt fort el partit, marcant grans diferències al primer set (21-11) amb un ritme molt alt de joc, forts en la sacada i precís a recepció. L'equip canari no aconseguia trobar-se còmode i el Barça aprofitant els atacs d'Anna Grima que finalitzava el set en 23 minuts amb el parcial per 25-14.

Al segon set el partit es va igualar, l'equip visitant aconseguia un petit avantatge (6-8), però la tònica va ser d'intercanvi permanent de punts fins a arribar a un ajustat 27-25 per al Barça de la mà d'una Helena Orejas molt regular.

Al tercer set l'equip canari es mostrava decidit a barallar el partit però Marta Cano responia tots els atacs amb 14 punts, marcant-se un debut immillorable a la lliga als seus 16 anys. Tots dos equips van aixecar pilotes de partit fins que la Mireia Orozco, una altra de les destacades de la jornada, va aconseguir el punt de la victòria amb un fort atac a la diagonal (28-26).

D'aquesta manera es tancava de la millor manera possible l'esperat retorn a la lliga Iberdrola.