Un Barça irregular perd la Lliga Catalana

Un Barça irregular perd la Lliga Catalana

L’equip de Fredinson Mosquera va de més a menys a la Final.

Diumenge es va disputar a Sabadell la Lliga Catalana de Superlliga Maculina on hi participaven 4 dels 5 equips catalans que competiran aquest any a Superlliga-2.

El Barça Voleibol va jugar la primera semifinal contra el CN Sabadell on el resultat va ser de 3-0 amb els parcials de 25-18 / 25-12 i 25-21 on el millor jugador va ser una de les noves incorporacions Dionathan Willyam Da Silva amb 11 punts.

Per la tarda es va disputar la final contra Tarragona SPSP. El partit va començar dominat per l’equip de Fredinson Mosquera amb un parcial de 2 sets a 0 i gairebé apunt de guanyar el 3er set, però Tarragona SPSP va anar guanyant terreny poc a poc fins acabar per 2 a 3 (25-20, 25-23, 21-25, 22-25, 13-15). El millor dels blaugranes va ser un altre dels nous arribats Anderson Grossi amb 13 punts.

Ara l’equip blaugrana ja pensa en el primer partit de lliga contra el CVOL Torredembarra el diumenge 1 d’octubre.

Barça CVB subcampió de la Lliga Catalana de Superlliga Femenina

Dissabte passat es va jugar la fase final de la Lliga Catalana de Superlliga Femenina, en la qual van participar els equips que competeixen en les dues màxima categories a nivell estatal.

El Barça CVB, classificat directament a semifinals, va jugar el primer partit al migdia contra el Toyota Team Sant Just que va accedir al guanyar el seu grup contra altres rivals de la Superlliga 2.

El partit es va resoldre en tot just una hora per 3-0 per a les noies blaugrana amb parcials de 25-12 / 25-18 i 28-18. Destacada aportació de la capitana Anna Grima amb 12 punts en un partit marcat per les rotacions ja que tota la plantilla disponible va tenir minuts de joc.

A la tarda es va disputar la final contra l'amfitrió DSV Sant Cugat que va a mostrar-se com un equip més rodat i que va fer pesar la seva experiència a la Lliga IIberdrola per imposar-3-0 amb parcials de 25-16 / 25-20 i 25- 17. Si bé hi va haver moltes fase del partit amb intercanvis, l’equip de Lucía Bergar no va aconseguir regularitat per arribar amb opcions sobre el final de cada set.

A una setmana vista de l'inici de la competició ofical, l'equip intensifica la seva preparació per a rebre el conjunt canari Sayre Décimas diumenge a les 16:00 al Poliesportiu de la Marina. Serà doncs el moment del somiat retorn a la Lliga Iberdrola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut