No baixen els braços

El Barça Vòlei mostra que vol mantenir-se viu a la Superlliga amb una meritòria victòria davant el Melilla (3-2)

Meritòria victòria del Barça Vòlei davant el Melilla per 3-2 (18-25/25-23/25-16/21-25/15-8) en una partit que es plantejava complicat i que ha exigit jugar amb la màxima ambició i concentració per obtenir una victòria necessària per seguir vius, tot i la complicada posició de l’equip blaugrana a la classificació de la Superlliga masculina de voleibol.

El primer set ha començat ajustat, però la solidesa en defensa i l’efectivitat de l'equip melillenc des de meitat de set ha estat determinant per adjudicar-se aquest primer set (18-25).

El segon període ha mantingut un resultat ajustat, però a la recta final el Barça ha reaccionat i l’ha segellat al seu favor amb 3 bloquejos que han permès guanyar per 25-23 i igualar el marcador.

Domini blaugrana al tercer set

El tercer ha significat un notable canvi d'imatge de l'equip blaugrana, i amb un encertat Jukosky en el servei, forçant la recepció i facilitant la defensa i el contraatac de l'equip culer, ha començat dominat amb un parcial de 8-0. Aquesta distància, punt amunt punt avall, s’ha mantingut i s’ha ampliat al final per guanyar-lo per 25-16.

Amb la mínima avantatja blaugrana ha començat un quart set en el qual el Melilla no volia deixar escapar l'oportunitat d’almenys puntuar en el seu desplaçament a Barcelona i ha estat quan a partir del 15-18 ha agafat la directa per igualar el partit a dos sets.

En el període de desempat, tots dos equips no volien perdre l'oportunitat d’endur-se el premi dels dos punts en un partit molt disputat, però ha estat l'equip local qui ha portat la iniciativa des del començament i ha dominat el set amb un clar 15-8 que li ha servit per adjudicar-se el partit.