Positiva jornada del voleibol blaugrana

L'equip femení supera el Vall d'Hebron i es situa tercer, mentre el masculí es retroba amb la victòria davant l'Arenal Emevé, amb Da Silva com a MVP de la jornada

Positiva jornada per al voleibol blaugrana, amb dues victòries per 3-0. L’equip femení s'ha imposat al pavelló del Vall d’Hebron, mentre que el conjunt masculí ha pogut trencar una ratxa de resultats adversos al superar l’Arenal Emevé de Lugo per 3-0.

L’equip masculí es retroba amb el triomf

Cal recordar, que el Barça Vòlei masculí també va tenir un partit entre setmana que va perdre a la pista del Textil Santanderina per 0-3 (25-22/25-22/25-21). Per aquest motiu, el conjunt blaugrana ha afrontat el partit contra els gallecs de l'Emevé amb la necessitat de sumar punts i amb aquesta mentalitat ha treballat molt bé tots els aspectes del joc, destacant el partit efectuat per Caio Da Silva - la foto-, declarat jugador MVP de la jornada.

El primer set ha tingut una clara superioritat blaugrana on l'encert en atac i la solidesa en bloqueig els ha donat un avantatge de 6 punts que s'han mantingut des del 21-15, per acabar amb una marcador de 25-19.

En el segon parcial, el Barça ha mantingut un lleu avantatge fins que amb un 21-19, l’entrenador visitant ha demanat un temps mort per organitzar el seu equip, però tot i l’intent, els de Fredy Mosquera s’han fet amb el segon set per 25-22.

Els dos equips han sortit a jugar el tercer set amb la màxima intensitat, però des del 8-8, el conjunt barcelonista ha sabut ser pacient i poc a poc ha anat adquirint un avantatge que els ha permès rematar el partit amb el darrer set, 25-19.

Caio Da Silva, MVP de la 19ª jornada

El jugador del Barça Voleibol Caio Da Silva ha estat el MVP de la 19ª  jornada de la Superlliga Masculina, al ser el màxim anotador i atacant de la jornada, que li va servir per liderar el seu equip en la transcendental victòria de l’equip blaugrana sobre l’Arenal Emevé.

El jugador brasiler va sumar 25 punts en els tres sets, amb tres serveis directes i tres bloquejos en una victòria que va trencar una llarga ratxa de derrotes i que permet seguir somiant amb una permanència francament complicada.

L'equip femení se situa tercer

Les noies de Lucia Bregar s’han pogut treure l’espina de la primera volta, quan el Vall d’Hebron es va imposar a la pista del Barça per 2-3, i han arrodonit un bon partit que han guanyat amb un còmode resultat de 0-3 (16-25/18-25/18-25). Entre les jugadores blaugrana ha destacat el bon partit efectuat per Mabel Caro i Alba Koehler -a la foto-.

Amb aquest resultat, les jugadores del Barça Vòlei mantenen la seva ratxa de victòries, gràcies a la qual es situen a la tercera posició del seu grup en aquesta Superlliga Femenina 2, a tres punts del Voley Grau Castelló, que és l’actual líder, i a dos del CV Esplugues, segon classificat.