Victòria i derrota per al vòlei del Barça

Victòria i derrota per al vòlei del Barça

El Barça masculí cau davant el CV Teruel i el femení s'imposa al Ciutat Cide

Una derrota de l'equip masculí i una victòria del femení ha estat el balanç del Barça Voleibol d'aquest cap de setmana.

Després de la tornada a casa després de l'aturada de Nadal, el Barça Voleibol masculí no ha pogut aconseguir una victòria que ja es preveia molt complicada davant el CV Teruel, actual líder de la Superlliga, que s’ha imposat per 0-3 (22-25/23-25/20-25).

No s’ha recuperat el camí del triomf, tot i que durant els tres sets s’ha mostrat una dinàmica molt positiva per part blaugrana i fins i tot, en alguns moments els locals han estant per davant en el marcador durant el set, per tancar uns resultats molt ajustats en cada parcial.

La solvència de l'equip de Terol ha fet possible que el partit es decantés al seu favor, però malgrat el resultat advers, el Barça Voleibol ha plantat cara al primer classificat i actual campió de la supercopa.

El xoc ha enfrontat un dels nous jugadors blaugrana, Pedro Jukoski, amb el seu ex equip. El brasiler ha dirigit el joc ofensiu barcelonista per mantenir el marcador ajustat en els tres sets, encara que en l'arribada dels punts decisius, l'encert de Filip Gavenda i Jordi Ramon ha resultar determinant perquè el conjunt aragonès hagi assolit la diferència necessària per tancar els tres sets i el triomf.

El femení segueix guanyant

L’equip femení, per la seva part, a la Superlliga Femenina 2, ha continuat amb la mateixa trajectòria victoriosa amb la qual va acabar l’any passat i ha superat la visita del Ciutat Cide de Palma per 3-0 (25-15/25-18/25-21). Un resultat que situa a les jugadores blaugrana a la quarta posició de la classificació, i s’apropa a la lluita per les posicions d’accés a la fase d’ascens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut