Les noves incorporacions debuten sense victòria

Les noves incorporacions debuten sense victòria

Derrota a Palma en la presentació d'Anestis Dalakoura i Pedro Jukowski, nous fitxatges del voleibol blaugrana d'aquest hivern

El Barça Voleibol, tot i perdre per 3-1 a la pista de l’Urbia Energía Vòley Palma, ha plantat cara en un partit que ha servit per poder veure el debut dels nous fitxatges, el grec Anestis Dalakoura, que arriba al voleibol espanyol procedent d'Anglaterra, i el brasiler Pedro Jukowski, que ja havia jugat amb el ConectaBalear Manacor i el CV Teruel. Tot i la derrota, els dos nous jugadors han mostrat bones sensacions de cara a poder ajudar l’equip en el que resta de temporada.

Davant d’un dels equips de la part alta de la classificació, el Barça no ha renunciat en cap moment a buscar un resultat positiu, tot i el domini local en els dos primers sets, que el Palma ha controlat amb certa comoditat. Tot i aquests parcials inicials, el conjunt de Fredinson Mosquera ha pogut allargar el partit a l’imposar-se en el tercer set, i amb els 22 punts de Lucas Madaloz permetre somiar amb un desempat que els balears han impedit amb una sòlida recepció i una bona distribució de joc han pogut decantar el partit al seu favor per 3-1  (25-17/25-21/22-25/25-18).

Declaracions de Pedro Jukowski

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut