Una treballada i necessària victòria

El Barça Vòlei supera el Río Duero Soria per 3-2 en un partit que es va posar molt costa amunt

El Barça Vòlei va obtenir una necessària victòria contra el CDV Río Duero Soria en el període de desempat, per demostrar la seva voluntat de sortir de la part baixa de la classificació de la Superlliga masculina de voleibol.

Com indica el resultat de 3-2 (25-20/19-25/20-25/25-19/15-12), el xoc va estar protagonitzat per la igualtat i la intensitat que van mostrar els jugadors dels dos equips. A cada jugada, l’equip que actuava amb més serenitat i paciència s'adjudicava el punt en joc. Punts molt disputats, on s’alternaven tot tipus de jugades, oferint un partit de moltes alternatives on l'equip que aconseguia un avantatge de 3 o 4 punts era qui es feia amb el set.

Després de fer-se amb el primer set, el Barça va veure com se li escapaven els dos següents i tenien tota la pressió de cara a un quart set que van poder guanyar i recuperar la seva confiança de cara al joc de desempat.

Un desempat que no va començar gaire bé per l’equip català ja que els homes de Manuel Sevillano van agafar un avantatge de 4 punts i amb 4-8 al marcador es va arribar a l'últim canvi de camp. A la represa, els errors en atac del Río Duero Soria i la bona reacció final d'Arranz, Madaloz i Da Silva per part dels locals, va permetre aconseguir una treballada victòria i dos punts molt valuosos pel Barça Vòlei.

El proper dissabte, el conjunt blaugrana visita la pista del Conectabalear CV Manacor.