Ensopegada del masculí a casa

El Rotogal Boiro s’imposa en un duel entre dos equips que van aconseguir l'ascens la passada temporada (1-3)

El Barça Voleibol no ha pogut aprofitar la visita del Rotogol Boiro per millorar la seva situació a la Superlliga, al sortir derrotat del seu pavelló per 1-3 (19-25 / 22-25 / 25-19 i 23-25) i d’aquesta manera seguir situat en el grup d’equips que ocupen les darreres posicions de la classificació.

En la novena jornada d’aquest dimecres, dos dels equips que es van guanyar l’ascens la temporada passada s’han enfrontat en un partit que havia de mostrar les seves possibilitats en l’actual competició. L’equip gallec ha sortit a la pista més concentrat i amb un joc més ordenat, que li ha permès guanyar els dos primers sets i encarrilar el partit al seu favor.

Els jugadors barcelonistes no tenien marge d’error i el tercer set s’ha mantingut igualat fins el 15-15, quan les bones accions de Caio da Silva i errors puntuals dels visitants han anat posant per davant el Barça, fins que un servei directe de Guerra ha decantat el set al seu favor (25-19).

La pressió continuava sent pels locals, però el quart set semblava que agafava un color blaugrana gràcies a les accions i els bons serveis de Da Silva. El Barça buscava la igualada i adquiria un avantatge de quatre punts (10-6), que aviat s'ha reduït gràcies a la solidesa en bloqueig del Rotogol Boiro, que s'ha posat per davant afavorit pels errors en atac dels barcelonistes. Els gallecs han arribat a dominar amb un marcador de 16-21 que semblava sentenciar l’enfrontament, però el Barça no s'ha donat per perdut i s'ha apropat amb una encertada direcció d’Arranz. Al final s'ha arribat amb un 23-24 al marcador, però una errada en el darrer servei blaugrana ha donat la victòria al Rotogol Boiro.

El proper compromís del Barça Voleibol serà el dissabte 21 de novembre a la complicada pista de l’Unicaja Costa Almeria.