Dues derrotes per als equips del Barça Vòlei

El masculí cau a Melilla (3-0), mentre el conjunt femení suma un punt al perdre a casa per 2-3 davant el Heidelberg canari

Derrota del Barça Voleibol masculí per 3-0 en la seva visita a la pista del Melilla Sport Capital en un partit que va viure tres parcials amb resultats gairebé calcats que van donar un marcador de 25-18 / 25-18 i 25-17.

Tot i la bona ratxa que portava el Melilla, els blaugrana volien posar les coses difícils a l’equip local i més després de la bona victòria aconseguida davant el Guaguas a la jornada anterior.

El primer set va anar igualat fins l’empat a 6 i en aquest moment, el Melilla va encadenar una sèrie de punts que li van permetre agafar un avantatge de quatre punts que va saber gestionar i ampliar fins guanyar-lo per 25-18.

En el segon set s'esperava una reacció de l'equip visitant, però els locals van entrar molt centrats a la pista i aviat van posar-se per davant i van anar posant distància al marcador fins a tancar el set amb el mateix resultat que en el primer.

La reacció barcelonista semblava que arribaria en els primers punts del tercer set, quan es va posar per davant en el marcador i va obligar l’entrenador local a demanar un temps mort per evitar la relaxació dels seus jugadors. De seguida hi va haver reacció per part dels locals, que van empatar primer i després es van posar per davant en el marcador, per tancar el partit amb un tercer parcial de 25-17.

Dimecres 18 de novembre  hi haurà nova jornada entre setmana, on el Barça rebrà la visita del Rotogai Boiro gallec.

El femení deixa escapar un avantatge de 2-0

El Barça Vòlei femení va deixar escapar al seu pavelló un avantatge de 2-0 i va veure com el CD Heidelberg remuntava el partit i guanyava per 2-3 (25/18, 26/24, 11/25, 20/25 i  7/15).

Després de jugar els primers sets amb molta intensitat i assegurar-se un punt amb la victòria dels dos primers parcials, les noies de Lucía Bregar van veure com les jugadores canàries igualaven a dos sets, i de cara a la disputa del cinquè i definitiu, l’equip visitant arribava amb la inèrcia guanyadora més activada, fet que li va permetre dominar i guanyar amb claredat el darrer parcial i tancar el partit al seu favor.

A la propera jornada, el Barça Vòlei femení visita la pista del Volei Grau Castelló, líder del grup, que ha guanyat els cinc partits disputats, en els quals ha perdut únicament dos sets.