Derrota de l'equip masculí a la pista d'un dels favorits

El Barça cau davant el Club Voleibol Teruel i el femení blaugrana perd amb el Vall d'Hebron en un igualat partit a cinc sets

El Barça Voleibol va sortir derrotat de la pista del Club Voleibol Teruel per 3 a 0 (25-14 / 25-16 / 25-18 ) en partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga regular de la Superlliga masculina que es va disputar el passat dissabte 24 d’octubre.

El Barça, que aquesta temporada ha recuperat novament la seva presència a la màxima categoria del voleibol espanyol, tot i la derrota, no va baixar els braços davant un dels equips que a priori aspiren al títol i que ha guanyat els quatre primers partits del campionat sense cedir cap set.

El primer set va ser de clar domini del Teruel, que ràpidament va començar a distanciar-se en el marcador, traient bon profit del seu servei i mostrant-se molt segur en atac i en la recepció. L’equip local va dominar també amb comoditat el segon set, tot i que l’equip blaugrana va anar millorant el seu nivell, però no va poder impedir que aquest parcial també acabés favorable als aragonesos per 25-16.

El Barça Voleibol, tot i conscient de la dificultat del partit, no va baixar la guàrdia en cap moment i va plantar cara durant gran part del tercer set, on va arribar a tenir una desavantatge únicament de dos punts. Però el Club Voleibol Teruel va poder distanciar-se novament en els moments finals i guanyar aquest definitiu set per 25-18.

Abans de l’inici del partit es va guardar un minut de silenci en memòria de Manel Mañas membre de el cos tècnic del Barça.

Derrota del femení en un partit de màxima igualtat

Pel que fa a l’equip femení, el Barça Voleibol va jugar el seu primer partit corresponent al Grup B de la Superlliga Femenina 2, rebent la visita del Club Voleibol Vall d’Hebron. El derbi barceloní es va caracteritzar per la lluita i la igualtat que es va mostrar sobre la pista i que va fer que la sort del partit es decidís en un cinquè set d'infart.

Finalment, la victòria va caure a favor de l’equip visitant amb un marcador final que va reflectir l’esforç dels dos equips i l’exigència a que van ser sotmeses les seves jugadores en aquest llarg enfrontament. El Barça Voleibol va claudicar en el seu debut de la temporada per un ajustat 2-3 (25-16 / 17-25 / 20-25 / 25-22 / 13-15).