Sergi Arranz seguirà al Barça la propera temporada

Sergi Arranz seguirà al Barça la propera temporada

El col·locador, nomenat MVP de la Copa Príncep, formarà part del conjunt blaugrana la temporada 2020-2021

El Barça seguirà comptant amb el col·locador Sergi Arranz la temporada vinent. El col·locador català sumarà la seva cinquena temporada des del seu retorn al Barça (2016-2017), després que el 2011 marxés al CV Teruel per dues temporades, així com dues més al Llars Mundet (13-14 i 14-15) i una al CV Mediterráneo (15-16).

Un puntal del Barça voleibol

Cal destacar, que Arranz s’ha convertit aquesta temporada en un dels puntals de l’equip de Fredy Mosquera. Amb 66 sets disputats, ha estat el segon jugador més utilitzat enguany pel tècnic colombià, només superat per Oriol Lacalle (amb presència en 67 sets) i empatat amb el capità Ángel Galindo.
A més, la importància d’Arranz es va fer notar especialment al llarg de la Copa Príncep que el Barça es va emportar, en la qual el 10 blaugrana va ser nomenat el jugador més ben valorat.

En aquest sentit, Arranz ha assegurat que “per a mi ha estat un any molt bo, tot i que el més important era retornar al Barça a la Superlliga. Si bé és cert que no ho hem aconseguit com volíem per culpa de la pandèmia, crec que l’ascens és merescut”.

Pel que fa a la temporada vinent, el col·locador blaugrana apunta a que “serà un any dur però no renunciem a res, tocarà treballar de valent per consolidar-nos a la Superlliga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut