El Barça Voleibol masculí ja és equip de la Superlliga 1

El Barça Voleibol masculí ja és equip de la Superlliga 1

L'RFEVB ha fet oficial la resolució en la qual notifica que el club blaugrana puja de categoria; l’equip femení, per contra, disputarà la Superlliga 2

El Barça Voleibol masculí ja és, oficialment, equip de la Superlliga 1. La Reial Federació Espanyola de Voleibol ha fet oficial la resolució que dictamina que el Barça Voleibol i el Rotagol Boiro pugin a la màxima categoria estatal, després que ambdós finalitzessin la Lliga com a primers de grup.

Finalment, després de treballar diverses opcions, la Federació ha decidit que la temporada vinent la Superlliga 1 compti amb 14 equips, ja que s’ha decidit que enguany no hi hagi descensos.

Domini absolut del Barça

Cal destacar que, tot i que no es va poder completar tota la Lliga regular, i que tampoc es va poder disputar la fase d’ascens, el Barça no havia perdut ni un sol partit en les 20 jornades disputades fins al moment. De fet, el conjunt dirigit per Fredy Mosquera i capitanejat per Ángel Galindo, havia guanyat tots els seus enfrontaments per 3-0 o 3-1, cedint només 4 sets.

A aquest domini de la fase regular, cal sumar-hi el títol de la Copa Príncep que el Barça va assolir a finals del 2019.

Per tot plegat, tant l’entrenador com el capità del primer equip han coincidit a destacar que, si bé es cert que desitjaven confirmar l’ascens a la pista disputant el final de temporada, l’ascens és un premi a la regularitat.

El femení, baixa a segona

D’altra banda, el conjunt femení del Barça Voleibol ha acabat confirmant que la propera temporada serà equip de la Superlliga 2. En el mateix comunicat de l'RFEVB es notifica que, a diferència de la Superlliga masculina, a la primera divisió estatal sí que hi haurà descensos, ja que s’ha dictaminat que la Lliga de la temporada 2020-2021 sigui de 12 equips.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut