Lluitant fins al final

Lluitant fins al final

El voleibol femení cau a la pista del 7 Palmas i segueix sense guanyar a dues jornades pel final de la lliga

Amb el descens ja consumat, el repte del voleibol femení blaugrana fins a final de temporada és intentar sumar una victòria. Fins ara, el CV Barcelona només ha pogut puntuar en una ocasió. Concretament, va ser a la jornada dos, quan les culers van acabar caient per 3-2 davant el AD Algar Surmenor, sumant d’aquesta manera l’únic punt en les 20 jornades disputades fins al moment.

A dues jornades per al final

Aquest cap de setmana, el conjunt sota les ordres de Lucía Bregar tampoc va poder puntuar davant el 7 Palmas, equip que es va imposar per 3-0. Les blaugrana no van tenir opcions en una primera mànega que va acabar amb el marcador de 25-17. En el segon i en el tercer parcial, les visitants van millorar i van forçar al Palmas fins al final, però les locals acabarien tancant el partit per un doble 25-21.

Primers de grup

Pel que fa a l’equip masculí, la doble victòria del passat cap de setmana dona, de forma matemàtica, la primera posició de grup. Així doncs, els blaugrana passaran a la fase d’ascens com un dels favorits i s’enfrontaran, en una lligueta, als dos primers del grup A i al Tarragona -segon classificat del grup B.

El conjunt de Fredy Mosquera, que va superar al CV Pizarra i al Michelin Mintonette Almería per 1-3 en tots dos enfrontaments, ha sumat 20 victòries en 20 jornades disputades, totes elles per 3-0 o 3-1, cedint només 4 sets a falta de dues jornades per acabar la fase regular.

Cal destacar, que el Barça ja coneix bona part dels seus rivals de la fase d’ascens, doncs a la Copa Príncep els blaugrana ja es van topar a les semifinals amb el Boiro, rival que va superar per 1-3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut