El Barça sentencia la fase regularimposant-se al Tarragona

El Barça sentencia la fase regularimposant-se al Tarragona

Els blaugrana no van donar opcions al Sant Pere i Sant Pay, i van tancar el partit per la via ràpida amb un 3-0

Victòria contundent del Barça Voleibol davant el Tarragona per 3-0. El duel, corresponent a la divuitena jornada de la fase regular, enfrontava als dos grans dominadors del grup B. El Barça, que arribava com a líder invicte, buscava assegurar-se la primera posició davant un Tarragona que només havia perdut davant els culers.

Contundència blaugrana

En el primer set, ambdós equips van mantenir una lluita intensa que va deixar el marcador igualat fins als últims momemnts de la primera mànega. Finalment, els locals van poder trencar el marcador i acabar situant l'1-0, després d'un ajustat 25-23.

Amb l'avantatge, els de Fredy Mosquera van posar la directa i van encarrilar l'enfrontament tancant el segon set amb un contundent 25-9.

Ja en el tercer, el Tarragona va intentar reaccionar, però finalment els de Barcelona es van acabar emportant la victòria gràcies al 25-17 de a tercera mànega.

A un pas de la primera plaça

La victòria deixa al Barça Voleibol molt a prop de confirmar, de forma matemàtoca, la primera plaça del grup. Amb la classificació per a la fase d'ascens a la butxaca des de fa un parell de jornades, els de Fredy Mosquera encara necesiten dues victòries més per certificar el lideratge del grup.

Ara mateix, a quatre jornades per al final, el Barça és líder amb 54 punts, set més que el Tarragona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut