El Barça es prepara per a la Copa Príncep

El Barça es prepara per a la Copa Príncep

El conjunt de Fredy Mosquera afronta aquesta competició com una oportunitat per comprovar l’estat de forma de l’equip davant els rivals de l’altre grup

El voleibol masculí blaugrana ha obert el 2020 amb la ment posada en la Copa Príncep que es disputarà aquest cap de setmana a la localitat de Dumbría. Una competició que juguen els dos primers classificats de cada un dels grups de la Superlliga masculina 2 i que es disputa en format d’eliminatòries a partit únic.

Líder davant líder

La competició obrirà amb una semifinal de luxe: Rotogal Boiro - Barça Voleibol. Els líders del grup A i grup B, respectivament, es veuran les cares (dissabte, 17 h) en la que serà una final anticipada. El conjunt gallec -líder per un sol punt havent disputat un partit més que el Dumbría- arriba a la Copa com a invicte -igual que el Barça. Cal destacar però, que, mentre els culers no han cedit ni un sol punt, el Boiro n’ha deixat escapar quatre al llarg de la primera volta (36 punts per al Barça, 32 per al Rotagol).

En aquest sentit, el tècnic blaugrana, Fredy Mosquera, ha assegurat que “és un dels equips més forts de la Superlliga, però ens estem preparant per superar-los”. De fet, el Barça va tornar a la feina el dia 2 de gener i farà set entrenaments abans de disputar la semifinal, l’últim el mateix dissabte al matí a Dumbría.

Tarragona i Dumbría, a l’altre cantó del quadre

Pel que fa a la segona semifinal la disputarà el Tarragona Sant Pere i Sant Pau i l’equip amfitrió, el Voleibol Dumbría.

Mosquera, que assegura no tenir preferències de cara a una hipotètica final (diumenge, 12 h), reconeix que “si ens enfrontem al Dumbría serà una oportunitat per trobar-nos amb un equip de l’altre grup”.

De fet, l’entrenador de nacionalitat colombiana ha posat en valor el nivell de la competició, ja que “si mirem la classificació, aquí hi serem els quatre equips que en un principi lluitarem per l’ascens, però això queda molt lluny, encara queda molta Lliga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut