Lucía Bregar: optimisme davant el repte de la permanència

Lucía Bregar: optimisme davant el repte de la permanència

La nova entrenadora del voleibol femení afronta la banqueta blaugrana amb confiança i afirma que l'equip es manté unit tot i la situació actual

El Barça de Voleibol femení  té una nova comandant en cap. Es tracta de Lucía Bregar, que des de fa unes setmanes està al capdavant de l’equip de la Lliga Iberdrola. La situació de les culers és complicada però no crítica, motiu pel qual la tècnica es mostra convençuda de poder sortir d’aquesta situació.

 Un repte apassionant

La nova entrenadora assegura que “afronto la banqueta del Barça com un repte molt emocionant, ho agafo amb molt d’entusiasme i alegria, perquè no m’ho esperava”.

Pel que fa a la situació actual de l’equip, Bregar ha destacat que “l’equip està tocat després de tantes derrotes i, sobretot, perquè no ha acabat de trobar el seu joc. Així i tot, crec que l’equip segueix unit i això és fonamental per poder treballar”.

La permanència passa per la defensa

Una de les característiques que tenen els equips dirigits per Lucía Bregar és el sacrifici defensiu d’aquests. “Tenim molta potència d’atac, però ens falta més sacrifici en defensa i millorar la recepció, a nivell defensiu hem de fer una passa endavant”, afirma Bregar.

L'entrenadora del Barça recalcat la importància que “les jugadores recuperin la confiança i tornin a sentir que són un equip que juga bé” si es vol assolir l’objectiu principal: la permanència.

Aquesta diumenge, les blaugrana s’enfrontaran a l’IBSA CV CCO 7 Palmas en un duel important, però no vital com si ho serà el d’aquí a dos caps de setmana a la pista del Madrid Chamberí, rival directe en la lluita per a la salvació.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut