Intractables

Intractables

A una setmana de la visita a Tarragona, el Barça supera al Xàtiva i segueix sense cedir un sol set; el femení cau davant el Sant Cugat i es complica la vida

El Barça de voleibol masculí segueix pel camí de la perfecció. Després de sis jornades el conjunt blaugrana segueix sense cedir un sol set. Tampoc van donar opcions a un Xàtiva que va caure amb contundència per la via ràpida (25-18/25-17/25-16).

Líders a una setmana de la visita a Tarragona

La victòria dels homes de Fredinson Mosquera arriba una setmana abans que els dos equips que segueixen invictes (Barça i Tarragona) es vegin les cares en el que serà el gran duel de la Superlliga 2.

El Barça visitarà al Sant Pere i Sant Pau el pròxim dissabte a les 20 h.

El femení cau i és cuer

Pel que fa al Barça Voleibol Femení, el conjunt blaugrana no va poder sumar davant el DSV Sant Cugat després de caure per tres sets a 1. Les de Barcelona van reaccionar en el segon set, però el Sant Cugat va tancar el partit en el quart set deixant l’1-3 definitiu (12-25/25-21/15-25/13-25). 

La derrota deixa al Barça cuer amb només un punt, a tres de la permanència directa, marcada pel Madrid Chamberí amb 4 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut