El Barça de voleibol femení, el millor planter d’Espanya

El Barça de voleibol femení, el millor planter d’Espanya

L’estudi anual de 'Todovoley', que analitza els resultats de les categories inferiors de cada club, situa el planter del Barça femení com el millor i el segon a escala global

El planter del Barça femení de voleibol és el millor de l’Estat espanyol. Així ho afirma l’estudi realitzat per Todovoley en el seu informe anual en el qual s’analitzen els resultats de les diferents categories inferiors en les competicions organitzades per l'RFEVB.

Líders en femení, a escala global

Segons els resultats d’aquest informe el Barça de voleibol femení ha sumat un total de 94 punts, un resultat que deixa les categories inferiors del Barça femení en primera posició -empatades amb les del DSV Sant Cugat.

A més, si sumem els 29 punts dels equips masculins (gràcies al Juvenil i l'Aleví), el planter blaugrana se situa segon a la classificació global amb 123 punts, a només un del primer classificat, el CV Leganés.

De nou, entre les millors

Cal recordar que la temporada 2015/2016 el Barça femení ja va estar en el podi d’aquest informe i ara, tres anys després, torna a liderar la formació de jugadores d’aquest esport que ha deixat èxits com el títol d’Espanya infantil o la segona posició a la Superlliga femenina Júnior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut