Fredinson Mosquera, nou entrenador del Barça de voleibol

Fredinson Mosquera, nou entrenador del Barça de voleibol

El colombià agafa el relleu a la banqueta blaugrana amb l’objectiu de retornar l’equip a la Superlliga masculina

El Barça de voleibol incorpora el tècnic Frendinson Mosquera per a la propera temporada. L’internacional colombià arriba a la banqueta del Barça després de la seva etapa al CV Hervás, on ha estat des del 2009.

Com a jugador, Mosquera va jugar a Lligues com l’argentina o la grega, i va acabar a l’espanyola amb el Vigo -el seu últim club. A més, també va ser un fix a la selecció nacional de Colòmbia, en la qual va estar en diverses categories inferiors fins arribar a l’absoluta.

Una clara vocació pel planter

Des del 2009, el nou tècnic del Barça ha estat al CV Hervás, on no només ha destacat en el primer equip sinó que també ho ha fet per la seva tasca amb la promoció del voleibol i amb la formació de noves promeses.

De fet, Mosquera remarca “com un dels meus grans èxits personals” l’haver convertit el planter d’aquest equip de Cuenca en un referent de la província.

L’objectiu: tornar a la Superlliga

En el seu primer dia com a blaugrana, Mosquera no ha dubtat a afirmar que el “nostre objectiu ha de ser l’ascens. Així i tot, ara mateix tot el que puc assegurar és que treballarem com mai per intentar aconseguir-lo el més aviat possible”.

Cal recordar que el Barça va perdre la categoria la campanya passada després de perdre en l’última jornada, convertida en una final, davant el Melilla.

Agraïment a David Lorente

El FC Barcelona vol expressar el seu agraïment a David Lorente per la seva tasca com a tècnic del Barça. A més, el Club li desitja molta sort en el futur tant en l’aspecte esportiu com en el personal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut