El Barça tanca una temporada immillorable

El Barça tanca una temporada immillorable

Les blaugranes van caure en el tercer partit davant el Logronyo i finalitzen la lliga com a subcampiones

La temporada del Barça de Voleibol segueix sent per emmarcar tot i caure en la final davant el Logronyo. Les blaugranes van caure en el tercer partit per 0-3 quedant eliminades de la final.

La derrota, deixa al conjunt d’Hugo Gottutzo com a subcampió de la Lliga Iberdrola en la millor temporada del Barça de Voleibol, després d’arribar a la final per primer cop en la història i de la classificació per a les semifinals de la Copa de la Reina.

El Logronyo, un rival superior

La final ha deixat clar que el conjunt de La Rioja encara està un pas per davant de la resta de la lliga. El Barça va poder plantar cara en els tres partits, especialment en el segon el qual va acabar caient al tie-break.

En el tercer partit, disputat a La Garriga, el Logronyo va imposar-se per la via ràpida després de guanyar per 0-3 (17-25/26-28/18-25). Tot i el que pot indicar el resultat, les blaugranes no van abaixar els braços en cap moment, i van tenir a tocar un segon set que podria haver capgirat el partit, però, les visitants van acabar encarrilant la final al guanyar la segona mànega per 26-28.

Amb aquest títol, el Logronyo es proclama per sisena ocasió consecutiva campió de la màxima divisió estatal de voleibol femení.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut