Victòria per posar un peu a la final

Les blaugranes també compleixen en el segon enfrontament i posen el 2-0 a l’eliminatòria abans de viatjar a Alcobendas la setmana vinent

Cap de setmana rodó per al voleibol femení blaugrana. El conjunt dirigit per Hugo Gottutzo viatjarà la setmana vinent a Alcobendas amb el 2-0 en l’eliminatòria de semifinals, després d'emportar-se els dos primers partits per 3-1.

De menys a més

Les blaugranes han hagut de donar-li la volta al segon duel, després que les madrilenyes s’emportessin el primer set per 24-26. A partir del segon però, el Barça ha passat a dominar l’enfrontament i ha pogut tancar el partit per la via ràpida.

En la segona mànega, les d’Hugo Gottutzo no han pogut distanciar-se en el marcador fins al tram final de set que han acabat emportant-se per 25-20. El tercer parcial ha estat similar, ja que l’Alcobendas ha pogut resistir a l’inici però les catalanes han passat del 17-15 al 25-18 final. Ja per últim, en el quart set el Barça no ha tingut cap tipus de miraments i ràpidament ha obert un avantatge de 10 punts a l’electrònic per acabar tancant el set, i el partit, per 25-14.

Sense pressió però sense relaxar-se

El 2-0 a l’eliminatòria permet a les blaugranes acostar-se a la final i obligar a l'Alcobendas a guanyar els dos pròxims partits si vol seguir viu. Per ser a la final però, el Barça de voleibol femení encara ha de sumar una victòria més per tancar aquesta semifinal.

L'eliminatòria es trasllada ara a Madrid, on es disputaran els dos propers enfrontaments: el tercer, dissabte a les 19h, i, en cas que sigui necessari, el quart, diumenge a les 17h.