El Barça de voleibol femení jugarà el play off de lliga

El Barça de voleibol femení jugarà el play off de lliga

Ja es coneixen quins quatre equips jugaran el play off, tot i que encara cal definir les posicions a falta d’una jornada pel final de la fase regular

El Barça de voleibol ja sap segur que tindrà un equip en el play off pel títol de lliga. Serà l’equip femení el què optarà al títol de la Superlliga Femenina. Les blaugranes han fet una passa més en aquest sentit aquest cap de setmana després de sumar una nova victòria per 3-0 davant el Madrid Chamberí.

Encara amb feina per fer

Tot i que el conjunt dirigit per Hugo Gottutzo ja sap que estarà a semifinals, encara cal determinar si ho farà com a cap de sèrie o no. Les blaugranes es jugaran la segona plaça de lliga en l’última jornada a la pista de l’Haro Rioja Voley.

Ara mateix, el Barça és el segon classificat amb 47 punts amb dos més que l’Alcobendas (45) i tres més que el La Laguna. Així doncs, el Barça necessitarà guanyar si vol mantenir el segon lloc i enfrontar-se a les terceres classificades.

El masculí, viu fins a l’última jornada

Pel que fa a l’equip masculí s’ho jugarà tot a l’última jornada. Després d’evitar la primera pilota de partit en contra, gràcies a la derrota del Melilla, el Barça dependrà d'ell mateix per salvar-se.

Per aconseguir-ho, el conjunt dirigit per David Lorente haurà de sumar una victòria a la pista del Melilla, el rival directe per la lluita per la salvació. Tots dos equips arribaran al matx amb 17 punts a falta d’una jornada per disputar-se.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut