Tot per decidir a dues jornades pel final

Tot per decidir a dues jornades pel final

El masculí va sumar un punt que el permet empatar amb el Melilla i el femení torna a guanyar per assegurar la segona posició de la fase regular

Dues jornades per al final de lliga regular de voleibol i encara tot per decidir. Tant el Barça masculí com el femení segueixen amb carpetes obertes o encara per tancar i afronten les dues últimes jornades amb la màxima seriositat possible.

Màxima igualtat per la permanència

El Barça de David Lorente va sumar un punt important aquest passat cap de setmana que permet als blaugranes igualar al Melilla a la classificació.  Els catalans van tirar de Galindo i de Bernal per forçar el tie-break, però no van poder evitar la derrota (23-25/25-20/25-19/23-25/15-13)

Ara, tots dos conjunts sumen 17 punts, però els blaugranes es queden en l’onzena posició pel coeficient de sets (-27 per al Barça per un -23 per al Melilla).

La propera jornada el Barça rebrà el líder de la competició, el Teruel, mentre que el Melilla visitarà el Río Duero Soria (novè amb 20 punts). En l’última jornada, els catalans visitaran al Melilla en un partit a cara o creu.

A tocar del play off

Pel que fa a l’equip femení, el conjunt dirigit per Hugo Gottuzo va tornar a sumar una nova victòria -la setzena de la temporada-, al superar per 0-3 al Esmevé (20-25/19-25/11-25). Aquests tres punts deixen a les blaugranes a les portes del play off.

Amb 44 punts, les catalanes mantenen la segona posició amb un petit marge sobre l’Alcobendas (tercer amb 42 punts). Per sota, Dimurol Libby,s La Laguna es situa quart amb 41 punts, el Palmas cinquè amb 40 i el Menorca sisè amb 37.

Aquest cap de setmana el Barça rebrà al Madrid Chamberí mentre que en l’última jornada visitaran la pista del Haro Rioja Voley.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut