El Barça de voleibol afronta la Copa amb optimisme

El Barça de voleibol afronta la Copa amb optimisme

Las Palmas serà la seu de la Copa de la Reina que començarà el divendres amb l’eliminatòria de quarts de final. El Barça jugarà directament la semifinal, que es disputarà el dissabte (16.00h)

Tot preparat perquè un nou equip dels Esports Amateurs del Barça arribi a una nova final de la Copa. Després que el Barça de rugbi ho aconseguís al superar l’Hernani en les semifinals, aquest cap de setmana el Barça de Voleibol femení tindrà la seva oportunitat a la Copa de la Reina d’aquest esport.

Les blaugranes, classificades directament per a les semifinals (dissabte a les 16.00h), coneixeran les seves rivals del partit que es disputarà demà entre el IBSA CV CCO 7 Palmas i el Fachadas Dimurol Libby,s. Dos equips que el conjunt dirigit per Hugo Gotuzzo ja ha superat al llarg de la lliga regular: per 3-1 a i, en la passada jornada, per 2-3 al Palmas i per 3-1 i 0-3 al Fachadas Dimurol Libby,s.

En cas de superar la semifinal, el Barça disputaria la final el diumenge a les 16.00 h.

Confiança plena en l’equip

Pel que fa a les opcions del Barça en aquesta Copa de la Reina, el tècnic blaugrana ha assegurat que la forma “com comenci el partit serà determinant, el factor psicològic en aquestes competicions es nota molt”. D’altra banda, Gotuzzo apunta que en “una eliminatòria a un partit pot passar de tot, però estem convençudes que si fem les coses com sabem podem ser a la final”.

Una visió similar te Raquel Brun, una de les pilars d’aquest equip, que creu que “podem fer grans coses si tenim el cap fred”. En relació al fet d’estar directament classificades per a les semifinals, “el factor camp es notarà però nosaltres arribarem més fresques i sabent que podem fer-ho [guanyar la copa] i ho farem”.

 
 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut