El Barça visita el Baldiri en el derbi més igualat dels últims anys

El Barça visita el Baldiri en el derbi més igualat dels últims anys

Amb la semifinal de Copa a la vista, els de Sergi Guerrero afronten el derbi amb l’objectiu de mantenir les posicions de play-off (11.45 h, Esport 3)

Trobada aquest matí dels dos entrenadors dels equips catalans de rugby de primera divisió estatal. Ricardo Martinena (UE Santboiana) i Sergi Guerrero (Barça Rugby) s’han trobat aquest matí al terreny de joc en el qual, diumenge a les 11.45 h, es veuran les cares els seus dos equips.
 
El de diumenge serà un dels derbis més igualats dels últims anys. Des de la victòria de la temporada passada a la Teixonera, en què el Barça va imposar-se per primer cop en 30 anys (16-12), el derbi català de rugbi ha estat molt disputat. Després d’aquell matx, els dos catalans es van tornar a trobar a la Supercopa de Catalunya, trofeu que es va emportar el Barça. En canvi, en el partit d’anada d’aquesta temporada, els de Sant Boi van acabar guanyant.

Ganes i motivació per afrontar el derbi

El tècnic blaugrana, Sergi Guerrero, ha assegurat: “Afrontem el partit amb moltes ganes i il·lusió”. Aquestes paraules també han servit per recordar que “històricament la UE Santboiana ha estat favorita en aquests partits, i encara avui en dia ho és”.
 
Pel que fa a la classificació, Guerrero no ha volgut entrar en especulacions, i ha afirmat: “Els play-offs encara queden lluny i, per tant, només ens centrem en el partit de diumenge”. Una reflexió que l’entrenador blaugrana també ha fet per a les semifinals de Copa de la setmana vinent: “És un gran repte, però no podem pensar en Hernani. Insisteixo, avui només pensem en el derbi”.

 

Sergi Guerrero en la prèvia del derbi davant la UE Santboiana
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut