El Barça torna a centrar-se en la Lliga

El Barça torna a centrar-se en la Lliga

Després de la històrica classificació per a la final de la Copa del Rei, el conjunt dirigit per Sergi Guerrero rep el Gernika en el retorn a la competició domèstica

L’èpica de la Copa deixarà pas, aquest diumenge, a la regularitat de la Lliga. El Barça de rugbi rebrà el Bizkaia Gernika en el partit corresponent a la quinzena jornada de la competició domèstica.

Després de la victòria dels blaugranes a Hernani, que porta el Barça a una final de Copa 34 anys després, el conjunt català buscarà tornar a guanyar davant un rival que, a l’anada, va complicar molt les coses als de Sergi Guerrero. El resultat d’aquell partit, corresponent a la quarta jornada de la Lliga Heineken, va ser d’un ajustat 17-24. Kovalenko va decidir el matx a sis minuts del final.

Buscant la regularitat

Si alguna cosa se li pot retreure a aquest Barça és la falta de regularitat. El grau d’exigència ha augmentat exponencialment des de l’inici de temporada –oblidant el passat més proper d’aquest equip–, les expectatives han crescut – com a conseqüència dels grans resultats–, i l’objectiu ambiciós del play-off comença a ser una realitat.

Per assolir-lo, els blaugranes necessiten començar a sumar de cinc en cinc, perquè l’Independiente Rugby pressiona per sota (els de Santander se situen a tres punts del Barça) i per evitar que l’Ordizia s’escapi (cinquens amb 44 punts). És per això que el Barça necessita guanyar i encadenar la segona victòria consecutiva, fet que no succeeix des de la segona jornada de Lliga, quan es va guanyar l’Hernani i el VRAC. Des de llavors, al setembre de l’any passat, els blaugranes no han pogut encadenar dues victòries.

El partit entre el Barça i el Gernika es disputarà el proper diumenge a les 12.00 h a la Teixonera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut