Hernani – Barça, el primer assalt a la lliga

Hernani – Barça, el primer assalt a la lliga

Els blaugranes visiten el camp basc en el primer partit de la segona volta, en un enfrontament que es repetirà a les semifinals de la Copa del Rei

Fang, aigua i, depenent de la temperatura, fins i tot neu. Hernani mai és un camp fàcil i per això el Barça de rugby sempre que afronta una visita al Landare Toki ho planteja com una autèntica guerra. Els blaugranes arriben al matx de diumenge amb optimisme: quarts a la lliga després de signar la millor primera volta des del retorn a Divisió d’Honor i amb la classificació a les semifinals de la competició del KO. De fet, Hernani i Barça es veuran de nou les cares el proper 20 de gener, en les semifinals de la Copa del Rei 2019 que es disputen a partit únic.

Un camp complicat per al Barça

Cal destacar, que els blaugranes només han pogut sumar dos punts de les últimes quatre visites al Landare Toki. La situació d’aquesta temporada però és completament diferent. De fet, el conjunt dirigit per Sergi Guerrero ja va superar a l’equip basc a l’anada (19-12). A més, el joc de l’equip després de la primera volta donen motius per ser optimistes tot i que el tècnic blaugrana vulgui ser prudent de cara al partit de diumenge.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut