El Barça guanya a La Vila i acaba la primera volta en quarta posició

És la millor primera volta des del retorn dels blaugranes a la Divisió d’Honor

Victòria del Barça al camp del CR La Vila per un ajustat 16-21, en un matx en el qual el conjunt dirigit per Sergi Guerrero va imposar la seva defensa. Els catalans van començar amb bon peu el matx, anotant 8 punts en el primer quart d’hora de partit. Els locals però van ser capaços de capgirar el marcador en l’última acció del primer temps, després d’un assaig transformat (7-8) i un cop de càstig (10-8).
En la segona part el Barça va ser molt més consistent, en especial en defensa. De fet, els blaugranes van frenar diversos atacs locals que es van quedar a pocs metres de la línia de marca.
Només començar els segons 40 minuts, La Vila va situar el 13-8 en el marcador amb un nou cop de càstig, que va ser respost 7 minuts més tard pel segon assaig del Barça, que situava el marcador en un ajustat 13-15.
En el minut 55 els locals tornaven a avançar-se (16-15) però només dos minuts més tard el Barça tornava a agafar la davantera amb un cop de càstig (16-18). La sentència va arribar a 15 minuts de final amb tres punts més per al Barça que situaven el 16-21 definitiu.

La millor primera volta

Amb aquesta victòria el Barça finalitza les primeres onze jornades amb 33 punts, gràcies a les 6 victòries, 1 empat, i als 7 punts de bonificació. Uns resultats que situen el conjunt dirigit per Sergi Guerrero en quarta posició i que confirmen la millor primera volta dels blaugranes des del retorn a Divisió d’Honor.