UBU-Colina Clínic – Barça Rugby: la lliga retorna a Burgos

UBU-Colina Clínic – Barça Rugby: la lliga retorna a Burgos

Els de Sergi Guerrero juguen demà a Burgos buscant una victòria que torni a situar el Barça en les posicions capdavanteres abans de rebre el Cisneros

“És un equip que cal tenir en compte”, assegurava Sergi Guerrero, el tècnic del Barça de rugby, a mitjans del club. El Colina Clinic, conjunt ubicat a la ciutat de Burgos és un dels equips sorpresa de la temporada, ja que, en el seu primer any en la màxima categoria espanyola, està obtenint grans resultats.

Agafar bones sensacions abans de la Copa

En les 8 jornades disputades, els de Burgos han estat capaços de sumar 18 punts, situant-se set punts per sobre de les posicions de play off de descens. Per la seva banda, els blaugranes arriben al partit amb l’objectiu de recuperar la dinàmica positiva en la qual el Barça va estar immers en les primeres jornades de lliga, que li va permetre situar-se en posicions de play off. Actualment el Barça és sisè amb 22 punts.

Una victòria deixaria al conjunt de Sergi Guerrero amb bones sensacions a una setmana del partit davant el Cisneros, en el qual el Barça ha de certificar el pas a les semifinals de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut